Minister Susko: TOTO sa z liberálnych médií NEDOZVIETE!
16 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Viete ako sa odborná verejnosť vyjadruje k navrhovaným zmenám trestnej politiky a zrušeniu Úradu špeciálnej prokuratúry?, pýta sa minister spravodlivosti Boris Susko. Z progresívno-liberálnych médií sa to nedozviete! Tie verejnosti podsúva najmä Rada prokurátorov.

Odbornú nepolitickú verejnosť - stovky expertov: právnikov, sudcov, predstaviteľov akademickej obce, ktorá upozorňuje na zlyhávanie právneho štátu a podporuje zrušenie špeciálnej prokuratúry jednoducho ignorujú.

Viac vo videu:

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

PANOPTIKUM slovenskej politiky v EP? O kom Beňová hovorila? TU sú tí VLASTIZRADCOVIA (VIDEO+GALÉRIA)
Tí, čo ešte pred rokom-dvoma nemali problém „lámať právny štát cez koleno“ a prenasledovať politických oponentov, dnes z opozičných lavíc organizujú protesty a broja v Európskom parlamente proti vláde a jej návrhom. A bežný Slovák len žasne, čoho... Čítať ďalej
16 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik