Spevák Peter Stašák je v nemocnici, zrušil plánované koncerty
15 | 12 | 2023 I Mária Sliacka

Peter Stašák, známy hlavne vďaka televíznemu programu Kaviareň Slávia, je hospitalizovaný v nemocnici. Jeho koncerty sa museli zrušiť. Do nemocnice spevák nastúpil dobrovoľne.  

Nečakaná hospitalizácia

Hudba je jeho životom. Aj tak sa to dá povedať. Peter Stašák má síce 73 rokov, ale aktivitu by mu mohli závidieť aj mladšie ročníky. Svoje plány však náhle zmenil a namiesto pódia sa jeho dočasným domovom stala nemocnica.

Manažérka potvrdila zrušenie koncertov

Spevákova manažérka Gabriela Sedláková na sociálnych sieťach uviedla, že Stašák je hospitalizovaný v jednej z košických nemocníc. Z tohto dôvodu musíme aj zrušiť všetky plánované koncerty tento týždeň,“ napísala.

Ako spevák znáša pobyt v nemocnici ?

Nový Čas kontaktoval aj samotného Stašáka, ktorý  uviedol veci na pravú mieru.

„Som v nemocnici na preventívke. Akurát sedím v takom malom mikrobuse a idem na ďalšiu. Dal som si urobiť takú generálku. Popozerať, či je všetko v poriadku. V podstate som hospitalizovaný minimálne do konca týždňa, ale to len preto, aby som nemusel ráno vstávať a z domu sem zase ísť. Takto všetko stíham, všetky oddelenia, aby som mal vyšetrenia pokope. V mojom veku treba sem-tam na také chodiť. Už som bol aj na pľúcnom, aj inde a zatiaľ mám všetko našťastie negatívne. Všetko je v poriadku,“ uviedol spevák pre portál Nový Čas.

Chystá sa zhromaždenie ZA koalíciu, PROTI opozícii! (VIDEO)
Bývalý poslanec Peter Marček zvoláva v stredu, 20. decembra zhromaždenie na podporu vlády Roberta Fica. Ide o odpoveď na opozičné aktivity v uliciach. Od čias, kedy Peter Marček pôsobil ako poslanec uplynulo už viac, ako jedno volebné obdobie, no... Čítať ďalej
15 | 12 | 2023 | Eka Balašková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik