POTVRDENÉ! Vo veku 69 rokov zomrel Rudolf Hrubý, väčšinový akcionár HC SLOVAN Bratislava a.s.
15 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

Vo veku 69 rokov zomrel Rudolf Hrubý, väčšinový akcionár HC SLOVAN Bratislava a.s.Výkonným zástupcom klubu to potvrdila najbližšia rodina. 

Rudolf Hrubý prevzal hokejový Slovan v auguste 2020 ako nový väčšinový akcionár po Jurajovi Širokom. Klub bol v tom čase v mimoriadne zložitej finančnej situácii. Rudolf Hrubý ho spolu s ďalšimi dvomi akcionármi ekonomicky ozdravil a napriek kritickému obdobiu covidovej pandémie naštartoval do úspešného obdobia. Jeho vyvrcholením bolo víťazstvo v základnej časti Tipos extraligy 2021/22 a následný zisk majstrovského titulu 2022.

Rudolf Hrubý patrí medzi najúspešnejších slovenských podnikateľov v ére samostatnosti. Bol jedným zo spolumajiteľov spoločnosti Eset a mal aj ďalšie podnikateľské aktivity. Hokej bol jeho veľkou vášňou. Bol celoživotným fanúšikom Slovana, ako aj hokejovej reprezentácie Slovenska. Bol veľmi dobrým osobným priateľom viacerých legendárnych hráčov, ako Zdeno Cíger, Marián Bezák, Miroslav Šatan, Miroslav Lažo a ďalší. V poslednom období tiež pôsobil ako člen Výkonného výboru Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH).

HC SLOVAN Bratislava vyjadruje v mene všetkých svojich hráčov, zamestnancov a fanúšikov úprimnú sústrasť rodine, priateľom a známym Rudolfa Hrubého. Česť jeho pamiatke!

"O dátume poslednej rozlúčky s Rudolfom Hrubým, ako aj možnosti podpísať kondolenčnú knihu budeme informovať," uviedol klub na webovej stránke.

FOTO TASR - Pavel Neubauer | Na snímke majiteľ HC Slovan Bratislava a hostiteľ podujatia Rudolf Hrubý počas tlačovej konferencie Kaufland Winter Games 30. novembra 2022 v Bratislave

FOTO TASR - Pavel Neubauer | Na snímke majiteľ HC Slovan Bratislava a hostiteľ podujatia Rudolf Hrubý počas tlačovej konferencie Kaufland Winter Games 30. novembra 2022 v Bratislave

Jeden z najbohatších Slovákov je údajne mŕtvy
Jeden z najbohatších Slovákov je údajne mŕtvy. Podľa dosiaľ nepotvrdených informácií zomrel Rudolf Hrubý. Podľa dosiaľ nepotvrdených informácií zomrel Rudolf Hrubý, jeden z najbohatších Slovákov. Jeho majetok sa odhaduje na 750 miliónov eur.... Čítať ďalej
15 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik