Liberálne médiá sa hádžu o zem!
16 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

MÚDROSŤ ZVÍŤAZÍ! Liberálne médiá sa hádžu o zem, pretože prezident Ruskej federácie Vladimír Putin vyhlásil, že Robert Fico a Viktor Orbán obhajujú štátne záujmy svojich krajín. Povedal len pravdu. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha. Prirovnal ich k legendárnemu francúzskemu štátnikovi Charlesovi de Gaullovi. No chápete - Putin pochválil de Gaulla!

Nech liberálov trafí aj šľak

"Predpokladám, že slniečka spustia petíciu za premenovanie slávneho parížskeho letiska - veď keď Putin niekoho pochváli, zákonite ho treba zakázať a nenávidieť. V skutočnosti by EÚ potrebovala, aby sa vrátila k de Gaullovej myšlienke o Európe národov, v ktorej bude posilnená národná suverenita a Európa nebude len poslušným pudlíkom USA," pripomína Blaha.

Nech liberálov trafí aj šľak, ale áno, Robert Fico a Viktor Orbán sú vlastenci a chránia svoje vlastné národy. A to je zlá správa pre globalistov a militaristov, no dobrá správa pre Slovensko, myslí si smerák.

"Mal som tú česť prijať u seba vedenie Slovenského zväzu protifašistických bojovníkov - Vila Longauera a Zdenka Martona. Toto sú skutoční bojovníci proti fašizmu - odmietajú neoliberálny diktát, vážia si pamiatku našich osloboditeľov zo ZSSR a odmietajú rasistickú nenávisť voči ruskému národu. Držím SZPB palce a verím, že čo najskôr odstrihneme peniaze od rôznych sorosovských Globsecov a Via Iurisov a štát bude podporovať tých, čo pomáhajú Slovensku - SZPB,  Matici Slovenskej či mierovým organizáciám," proklamuje politik.

Viac v článku:

Vladimír Putin o Robertovi FICOVI a VIKTOROVI ORBÁNOVI!
Ruský prezident Vladimír Putin vo štvrtok na svojom veľkom tlačovom zasadnutí uviedol, že maďarský premiér Viktor Orbán a slovenský premiér Robert Fico patria medzi jediných obhajcov národných záujmov, ktorí zostali na Západe. Sputnik oslovil... Čítať ďalej
14 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Šialené veci sa dejú na akademickej pôde

"Sfanatizovaní študenti Právnickej fakulty napísali hejt proti svojmu učiteľovi, docentovi Burdovi, ktorý si dovolil vyjadriť svoj odborný kritický názor na ÚŠP. Pripomína mi to maoistické Červené gardy sfanatizovaných deciek, ktoré lynčovali svojich učiteľov. Čím menej rozumu, tým viac ideologickej nenávisti," reaguje Blaha na otvorený list študentov Právnickej fakulty UK.

"A keď decká nespravia skúšku, lebo sa neučia, tak Denník N napíše, že sa im docenti a profesori mstia. Liberálna mafia už mobilizuje aj študentov proti učiteľom! Myslia si, že porazia múdrosť. Majú smolu. Neprejdú. Slovensko musia viesť vzdelaní štátnici a nie dorastenci," zdôraznil na záver Blaha.

Zdroj: TG/ĽB | Ľuboš Blaha

Robíte z nás terče, odkázali študenti Právnickej fakulty UK dekanovi Burdovi. Ten ostro skritizoval ÚŠP

Študenti Právnickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave spísali otvorený list adresovaný dekanovi fakulty Eduardovi Burdovi. Vyjadrili v ňom obavy týkajúce sa jeho vyjadrení k Úradu špeciálnej prokuratúry. 

Burda 5. 12. vo svojom stanovisku uviedol, že existencia ÚŠP je potenciálnym kriminogénnym faktorom, jej prokurátori majú nízku kvalitu rozhodovacej činnosti v mnohých aj politicky exponovaných prípadoch. Podľa neho existujú podozrenia z manipulácie s trestnými konaniami, a teda aj podozrenie, že v rámci ÚŠP môže s týmto cieľom pôsobiť zločinecká skupina a to je potrebné preveriť.

V otvorenom liste študenti tvrdia, že nespochybňujú jeho odborné znalosti a skúsenosti. Jedným dychom však dodávajú, že laická verejnosť si jeho slová spája s pozíciou celej fakulty. „Pravdepodobne nezamýšľane tak robíte terče aj z nás študentiek a študentov,“ stojí v liste. 

Študenti tiež tvrdia, že vyjadrenia akademika „musia byť podložené odbornými argumentami a založené na overiteľných dátach či dôkazoch“. V Burdových vyjadreniach im niektoré z týchto aspektov chýbali. 

Dekana fakulty preto vyzvali na stretnutie a otvorený dialóg, aby sa s jeho postojmi vedeli lepšie oboznámiť.

NEJDE IM O ODBORNÚ DISKUSIU, ALE O ZVRHNUTIE VLÁDY!
V súvislosti s adventnými protivládnymi protestami si neodpustím ešte zopár vysvetľujúcich poznámok – a budem (ako to mám vo zvyku) maximálne úprimný, vyjadril sa na sociálnej sieti politický analytik Eduard Chmelár. Opozičníci tvrdia, že im ide o... Čítať ďalej
16 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik