Hlas ľudu: Veselo o tom, kto vystrieda Zuzku v paláci. Bude to Veronika, Ivanko, Danko? Alebo malý Hamran?
15 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Vraj sme málo sebavedomí, píšu v novinách. Neviem ako kto, ale sú takí, čo majú sebavedomia aj na rozdávanie. Veď sa len pozrime na záujem o prezidentský úrad. Trúfať si naň, to chce poriadnu dávku sebavedomia. Na druhej strane zas treba povedať, že keď to dokázal  taký Kiska a Čaputová , tak si môže trúfať hocikto. Bárs aj Verona. A to nehovorím len tak do vetra.

Môj sused povedal, že keď tam mohla byť Zuza, môže byť aj Verona

Podľa mňa má pravdu. Keď to zvládla Čaputová, zvládne to aj Remišová.  Ba možno ešte lepšie. Skúsenosti z politiky má a na Slovensku je populárna. Len sa čudujem, že ju OĽaNO ešte nenavrhlo. Ale nechajme sa prekvapiť. Poznáte to: čert a Igor nikdy nespí. Ako to kedysi povedal? Myslím, že akurát bol vo vojne s prezidentkou, keď sa vyjadril, že je mnoho žien, ktoré by boli lepšou prezidentkou ako Čaputová. Jeden čas aj o Veronike sníval. Nechcem sa hrať na vešticu, ale nechajme sa prekvapiť. Možno čaká na poslednú chvíľu. Urobí jej perfektnú reklamu, aj osady oklamú a čo nie je, môže byť. Myslím, že Veronika by to s radosťou prijala. Aj pekná je, aj múdra.

Prezidentka ako návnada pre sebavedomé ženy

Byť prezidentkou si trúfa  aj celkom neznáma pani, meno ktorej si ani nepamätám. Alebo aj  Miriam Lexmann, manželka predsedu KDH Majerského. Nedajte sa pomýliť priezviskom, je to žena a naozaj sú manželia. Lexmann, to je tá, čo v Štrasburgu nadávala na Fica a na Slovensko. Ale že nebojuje proti eurofondom, ona bojuje za to, aby ich Slovensko dostalo. Ja jej neverím. Týmto bruselským žalobabám neverím ani slova. Klame, a to si hovorí kadeháčka. Hanba! Majerský  sa vyjadril, že kresťanskí demokrati uvažujú o jej kandidatúre. Nuž keď uvažujú, tak to už akoby sa stalo.  Veď rodina si musí pomáhať. A čo je doma, to sa počíta.

Vrece s kandidátmi sa roztrhlo

Pribúdajú mená odvážnych mužov a žien, ktorí by radi do paláca. Možno na to netreba až tak veľa odvahy, keď vieme, že prezident už nie je to, čo býval. V ostatnom čase tam miesto skutočných osobností sedeli len nastrčené figúrky. Preto niet divu, že sa ozývajú aj recesisti, ktorí  to berú ako srandu. A tým vôbec nemyslím malého Hamrana, aj keď práve on pobavil Slovensko. Myslím toho pána, čo má rád alkohol a ľahké ženy. Možno  sa Hamran naozaj cíti pri sile,  možno len chce odobrať hlasy Korčokovi.  Neviem, či sa majú, alebo nemajú radi. A možno to nakoniec dá Ivanovi „na Mistríka.“

Ten najsilnejší a najsúcejší zatiaľ mlčí

Vyváža sa po Slovensku a zisťuje, čo na kandidatúru povedia jeho straníci. Lebo byť prezidentom, to nie je hrať sa s fazuľkami. Korčok je z neho na prášky, ten sa už  videl ako víťaz. Vyzýva ho na súboj ako pred voľbami malý Miško Fica vyzýval. Skrátka, sranda. Očierňuje ho, robí si kampaň na protestoch, kampaňujú  kaviarne, no z kampane obviňuje Pellegrinho. Vraj by sa mal vzdať úradu, ktorý zastáva, lebo úrad je kampaň. To nevymyslíš, to je diplomat Korčok. A nedočkavý Danko dáva Pellegrinimu ultimátum a potom sa postaví pred kameru a klame, že žiadne ultimátum nebolo. Najnovšie správy z tábora SNS hovoria že strana postaví vlastného kandidáta. Danko by najradšej volil Fica, ale ten nechce. Pellegrini  zas nechce Dankove hlasy.  A keďže na Slovensku platí, že bližšia košeľa ako kabát, nakoniec to bude, hádajte kto. Kto iný ako sám veľký kapitán Danko.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik