PREČO žiada Romana Tabak vrátiť peniaze, ktoré venovala na charitu
15 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

Romana Tabak bola neželaným hosťom. Jej prítomnosť pohoršila Nadáciu kardiocentra v Bratislave, ktorá organizovala charitatívny tenisový turnaj. Stanovisko k účasti Romany Tabak zverejnili na sociálnej sieti. Reagovala aj samotná Tabak, ktorá nechápe, čo presne Nadáciu kardiocentra v Bratislave pohoršilo. Bývalá poslankyňa NR SR dnes žiada Nadáciu kardiocentra v Bratislave vrátiť peniaze, ktoré za ňu dostali. Prečo?

Romana Tabak žiada vrátiť peniaze organizátorovi, ktoré Nadácia Detského kardiocentra, Bratislava dostala za ňu na turnaji.

"Nadácia Detského kardiocentra, Bratislava prosím vás o vrátenie peňazí organizátorovi, ktoré ste dostali za mňa. Tieto peniaze dám tomu kto si ich váži a nemieša politiku medzi choré deti," uviedla na sociálnej sieti Romana Tabak. 

Nadácia Detského kardiocentra

Romana Tabak bola neželaným hosťom. Nechápe, čo organizátorov charitatívneho turnaja pohoršilo
Romana Tabak bola neželaným hosťom. Jej prítomnosť pohoršila Nadáciu kardiocentra v Bratislave, ktorá organizovala charitatívny tenisový turnaj. Stanovisko k účasti Romany Tabak zverejnili na sociálnej sieti. Reagovala aj samotná Tabak, ktorá... Čítať ďalej
12 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová
na sociálnej sieti stanovisko, kde sa dištanciu od konania bývalej poslankyne Romany Tabak.

"Nadácia Detského kardiocentra je s hrdosťou už sedem rokov partnerom charitatívneho tenisového turnaja, a tak tomu bolo aj uplynulú sobotu. Tentokrát sa však bez vedomia nadácie turnaja zúčastnila aj bývalá poslankyňa Romana Tabak, ktorá následne zverejnila pre nadáciu neprijateľné promo videá, ktoré s nikým z prítomných členov nadácie nekonzultovala a ani sa o nadáciu nezaujímala. Po pokusoch o stiahnutie videí je nadácia povinná dištancovať a od konania R. Tabak a vyjadriť pohoršenie nad ním. Veríme, že naše stanovisko poskytlo vysvetlenie k vzniknutej situácii. Ďakujeme za pochopenie," uviedla nadácia na sociálnej sieti pred niekoľkými dňami.

"Drahá Nadácia Detského kardiocentra, Bratislava čo Vás pohoršilo?" Nechápe Romana Tabak.

Bývalá poslankyňa sa na sociálnej sieti rozpísala a reagovala na Nadáciu Detského kardiocentra.

"V prvom rade veľmi si vážim čo robíte pre deti ,ako im pomáhate a úprimne nehnevám sa za tento váš nezmyslený prízemný príspevok. Pohoršilo vás, že som bola POZVANÁ a odohrala som 4 zápasy, aby sa vyzbierali peniaze pre vašu nadáciu? Že som darovala svoje šaty, šortky od svetoznámeho tenistu aby sa vydražili čo najviac peňazí pre vás? Či ste nevideli na stene “turnajového pavúka” kto, kedy a proti komu hrá?" Kladie Tabak otázky.

"Pani riaditeľka nadácie Mária Kadlečíková sledovala môj zápas a bola prítomná celý deň. Vážený pán doktor Martin Záhorec bol výžrebovany ako môj spoluhráč pred kamerami TV Markíza, Plus1 deň. Organizátori mi povolili zverejňovať príspevky a poskytovať rozhovory. Momentálne nie som v žiadnej politickej strane a nie som verejný činiteľ. Na turnaji som bola prezentovaná ako bývala tenistka. Nič zle som neurobila a preto ani nič nestiahnem!" Reagovala Tabak.

"Kľudne môžte vrátiť peniaze, ktoré ste za mňa dostali a ja ich venujem niekomu kto si ich bude vážiť. Budúci rok odmietam sa zúčastniť a budem sa radšej venovať synovi, nakoľko čas je veľmi VZÁCNY!" Dodala bývalá poslankyňa NR SR.

Tabak sa nepáči, že ju Nadácia verejne vykreslila, ako keby šla okolo, bez pozvania si zahrala, nič neprispela a len zverejnila ako ona pomohla.

"Pomohli sme všetci spolu na základe pozvania a vašej osobnej prítomnosti!" Dodala v závere príspevku.

Foto: Facebook: Romana Tabak

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik