POST MORTEM-MINISTER JARO NAĎ! Normálne vám slza vypadne!
14 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Niekomu dlhé prechádzky na čerstvom vzduchu skôr škodia, ako prospievajú. Jedným z tých, u ktorých sa toto konanie negatívne odzrkadlilo je i bývalý minister obrany, poslanec za OľaNO, Demokratov a čo ja viem čo ešte bývalé vtedy a onedlho tiež, Jaroslav Naď. Prečo? Jaroslav Naď prosíka až vám slza vypadne.

„Priatelia, možno ste zachytili, že som bol oslovený stať sa ambasádorom projektu „Dárek pro Putina.“ Rozhodnutie padlo veľmi rýchlo, pretože nemáme čas vajatať s pomocou, zatiaľ čo na Ukrajine zomierajú nevinní. Ak sledujete aktivity organizácie viete, že na Ukrajinu bolo vďaka veľkorysosti darcov poslaných viacero druhov techniky, materiálu: odmínovací systém Božena, bojové lekárničky, prístroje na vysušenie domovov po Ruskom odpálení Kachovskej priehrady, tank, drony a zoznam je ešte o mnoho dlhší. Chvalabohu. Aktuálne beží kampaň na darovanie vrtuľníka Čestmír (poznáte ako náš Black Hawk UH-60). Preto, ak chcete prispieť, a poslať darček Putinovi, môžete tak urobiť na...," píše bývalý minister obrany Jaroslav Naď (Demokrati) na sociálnej sieti.

Takto znie celé prosíkanie tiež politika Jaroslava Naďa na jeho facebookovom profile. Neopovážil som sa ho skrátiť, aby ste neprišli o nič dôležité. Normálne človeku vyhŕkne slza z oka...

Neviem, niekomu dlhé prechádzky na čerstvom vzduchu skôr škodia, ako prospievajú. Jedným z tých, u ktorých sa toto konanie negatívne odzrkadlilo je i bývalý minister obrany, poslanec za OľaNO, Demokratov a čo ja viem čo ešte bývalé vtedy a onedlho tiež, Jaroslav Naď. Čo vlastne očakáva tento politik na jedno použitie? Že sa ľudia rozbehnú k bankomatom, k pultom bánk, použijú všakovaké aplikácie, paypal, internet banking a otvoria mu svoje kontá lusknutím prsta?

STROSKOTANEC JARKO NAĎ nechápe, kde je miesto DEMOKRATOV a metá hromy, blesky!
Akonáhle sa dostal Jaroslav Naď k „moci“ v strane Demokrati, ktorá mu bola skôr hodená na ramená, rozhadzuje rukami. Stihol už zvolať spochybnenia hodnú tlačovku s jeho nohsledmi a burcuje. Jaroslav Naď sa nafukuje ako bublina. Kto ho bude... Čítať ďalej
04 | 12 | 2023 | Dušan Janek

„Ambasádor projektu“ skôr dopil lacný vysokopercentný grog a začal splietať prosíkania na spôsob Zelenskyj, ibaže v slovenskom znení, pre istotu s titulkami. Neodôvodnené sebavedomie a viera v schopnosť urobiť ľudí z hlupákov sa dá u členov hnutia OľaNO alebo Demokratov zovšeobecniť. Je im charakteristická. Vysoká nákazlivosť hlúposti a jej rýchle šírenie je asi to, na čo sa Jaroslav Naď a kuriózna spoločnosť jemu blízka spoliehajú najviac. Ale ak chcete, urobte niečo. Pre dobrú vec. Len tak. Pre Jara „Ambasádora“ Naďa.

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik