Kadyrov opäť predpovedá. A teší sa zo žien
14 | 12 | 2023 I Milan Laca

Kadyrov predpovedal, kedy sa skončí vojna. Ohlásil špeciálnu úlohu, ktorú nariadil Putin.

"Špeciálna vojenská operácia" sa môže skončiť v lete 2024.
Debatoval s občanmi
Šéf Čečenska Ramzan Kadyrov to predpovedal počas odpovedí na otázky obyvateľov republiky. Poznamenal, že trvanie konfliktu súvisí so špecifickou úlohou, ktorú stanovil armáde ruský prezident Vladimir Putin.
 
Ďalšie ruské varovanie! Pozor na stíhačky. Adresované aj SLOVENSKU!
Štart stíhačiek F-16 ukrajinských ozbrojených síl z leteckých základní v krajinnách NATO, sa bude rovnať účasti v konflikte! Rusko zváži prípadné využitie leteckých základní pre ukrajinské stíhačky F-16 v Poľsku, Rumunsku a na Slovensku! Pozor,... Čítať ďalej
13 | 12 | 2023 | Milan Laca
Koniec bude v lete? 

Kadyrov sa domnieva, že koniec možno očakávať v júni, alebo júli budúceho roka. Zdôraznil, že ak by sa rozhodoval sám, konflikt by sa skončil o tri mesiace. "Vidíme ako sa Izrael správa (v rámci vojenských operácií v pásme Gazy) a našou úlohou nie je ničiť mestá čo najviac, ale vyjednávať s tými, ktorí sa chcú vzdať". Kadyrov tiež poznamenal, že inak by ruská armáda už dávno obsadila Kyjev. Boli sme sedem kilometrov od Kyjeva a bolo to jednoduchšie ako Mariupoľ.

Čo nakázal Putin 

Podľa Kadyrova, hlavný veliteľ určil hlavnú úlohu – čo najviac neničiť mestá a zabrániť západným krajinám vstúpiť na ruské územie a nastoliť tam ich podmienky.

Koniec predpovedal na rok 2023

Čečenský vodca vo februári 2023 vyhlásil, že podľa jeho názoru bude operácia dokončená do konca roka. Podľa neho, nemajú odporcovia Ruska inú možnosť, ako sa vrátiť k obchodovaniu s Moskvou. "Európske štáty uznajú nesprávnosť svojich činov, Západ pokľakne a európske štáty sa budú musieť, ako obvykle interagovať vo všetkých oblastiach s Ruskou federáciou,“ domnieva sa Kadyrov.

Ponuka Ukrajine

Krátko predtým ponúkol Ukrajine svoje podmienky na ukončenie konfliktu. Patrí medzi ne uznanie Doneckej a Luganskej ľudovej republiky, Záporožskej a Chersonskej oblasti, ako aj Krymu a Sevastopoľa za súčasť Ruska. Okrem toho povedal, že na vyriešenie situácie je potrebné vydať všetkých „fašistických zločincov a šaitanov zodpovedných za zverstvá voči rusky hovoriacemu obyvateľstvu“, alebo s nimi zriadiť oficiálny súdny proces a zvoliť preventívne opatrenie.

Vodcova slabosť
Ramzan Kadyrov počas živej komunkácie s obyvateľmi regiónu, pri odpovedi na otázku o polygamii povedal, že mať štyri manželky je „šťastie“. "Ak máš štyri manželky, tak si šťastný. Dve manželky sú definíciou, že si skutočný muž v dome, tri manželky sú dobré, štyri sú šťastie. Náš prorok Mohamed povedal tak" - odpovedal Kadyrov.
Koľko má žien?

Oficiálne má hlava Čečenskej republiky iba jednu manželku. Celkovo má 14 detí, vrátane dvoch adoptovaných. V Čečensku je polygamia bežná, napriek tomu, že ju zákon nepovoľuje. V islame nie je zakázané mať niekoľko manželiek. V roku 2015 Kadyrov uviedol, že schvaľuje polygamiu. "Som za to, aby mal človek niekoľko manželiek, ak ich potrebuje a je schopný ich uživiť a vyriešiť demografický problém v Rusku". Jeho oficiálna manželka Medni sa tiež vyjadrila, že nie je proti, ak sa jej manžel chce znova oženiť.  O ostatných manželkách sa vie málo. Novinárom sa však podarilo zistiť, že tanečnica Aminat Achmadova je Kadyrovovou treťou manželkou.  

Česko sa chystá zastrašovať Rusko. Vojna je možná!
Řehka: Vojna s Ruskom nie je pravdepodobná, ale ani nepredstaviteľná. Predísť konfliktu s Ruskom nemôže dohovor, ale iba odstrašenie, Rusko musí vidieť schopnosti aj vôľu sa brániť. Zaoberali sa vojnou Na konferencii „Pripravení na boj?“ to... Čítať ďalej
13 | 12 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj finančne. Číslo účtu pre dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik