Hlas ľudu: POTKANI, VLASTIZRADCOVIA, ŠPINY, HANBA SLOVENSKA – NEVOLIŤ!!!
14 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Je to paradox, ale sú to tí, čo majú v Bruseli obhajovať nás a naše národné záujmy. Včerajšie vystúpenie opozičných europoslancov v Štrasburgu ukázalo, že tam nemáme obhajcov ale žalobcov, sudcov, nactiutŕhačov, špiny, potkanov, hanbu, vredy Slovenska.

Mrcha je to vtáča, čo si do vlastného hniezda špiní. Tá špina, ten hnoj, čo včera nakydali na Slovensko, by sa dal na vlečky nakladať. A pritom strapatá Lucia hovorí, že ona s kolegami miluje

Slovensko. Nie, Lucia, ty Slovensko nenávidíš. Rovnako tak všetci tvoji kolegovia, čo nám tam včera hanbu robili. Mená Štefanec, Wiezik, Bilčík, Hojsík, Pollák, Jurzyca a  Lexmann a ty, Lucia Nicholsonová, sú nahnisaným vredom Slovenska. Vredom, ktorý treba vyrezať, vyčistiť krajinu od
hnusného hnisu. Aj keby som sa akokoľvek snažila neuraziť vás, nemôžem. Nedá sa. Počúvala som, ako ste tam kydali na Slovensko, ktoré vás ta poslalo v dobrej vôli. Ako vyslancov, ktorí budú hájiť záujmy Slovenska.

Vy to nerobíte. Vy len rozosievate nenávisť voči tým, čo vás vo voľbách porazili. Nie Fico je hanba, ako si to vykričala na začiatku svojej reči! To ty a tvoji opoziční kolegovia ste zlo. A keby ste aspoň pravdu hovorili. Ale klamete, až sa vám z huby práši.

Klame aj tá, čo chce byť našou prezidentkou. Klame, keď hovorí, že má záujem o eurofondy pre Slovensko. Nie, nemá. Ani ona, ani ty a ďalší potkani. Vy chcete škodiť Slovensku. Práve ich zastavením sa od začiatku vyhráža Štefanec a vy s ním. Keď sa vrátite na Slovensko, otvorte najbližší dekel a vlezte do kanála. Nevychádzajte na svetlo božie, lebo vás ľudia opľujú.

Môžete sa hanbiť. Pekne vám to povedali Beňová, Neveďalová, Hajšel, Radačovský, aj ten, ktorého fašistom voláte. Tí všetci si zaslúžia našu pochvalu.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik