Gašpar: NEDOVOLÍME, ABY LIPŠICOVCI NAĎALEJ TANCOVALI NA HROBOCH MŔTVYCH
14 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Nikto si nemôže byť istý životom a svojimi právami, kým nebudú vyšetrené machinácie ÚŠP a čurillovcov, ktoré viedli k zmareným a zničeným životom. Na všetko jestvujú nepriestrelné dôkazy," tvrdí Tibor Gašpar.

Právny štát na Slovensku je podľa Tibora Gašpara v troskách a jedinou prekážkou pri jeho rekonštrukcii je moloch spriaznených a beztrestných prokurátorov a policajtov, ktorí kašlú na dôkazy a roky plnia jediné politické zadanie.

"Snahy súčasnej opozície o vytváranie mediálnych protivládnych obrazov sú motivované len tým, že sú spolupáchateľmi a parazitovali na tomto chorom systéme. Slovensko nie je džamahírija, Slovensko sa musí vrátiť na cestu štandardného európskeho štátu," hovorí Gašpar vo videu, ktoré bolo zverejnené na sociálnej sieti.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik