Autor obrovského hitu končí! Svoj život chce venovať niečomu celkom inému (VIDEO)
17 | 12 | 2023 I Eka Balaskova

Speváka a rapera Daddy Yankee preslávil hit Despacito. Aktuálne sa rozhodol oficiálne ukončiť svoju kariéru – jeho úmyslom je zasvätiť svoj život viere. „Nehanbím sa povedať celému svetu, že Kristus žije vo mne a že budem žiť pre neho," uviedol na svojom poslednom koncerte spevák, ktorý je v rámci platformy YouTube jedným z najpopulárnejších interpretov a vynikajúco sa predávajú aj jeho albumy.

Posledný koncert

Ramón Ayala Rodriguez, ako sa Daddy Yankee volá v civilnom živote počas koncertu v Portoriku začiatkom decembra vysvetlil, že úspešná hudobná kariéra ho nenapĺňala.

„Tento deň je pre mňa najdôležitejší v mojom živote... dnes večer uznávam a nehanbím sa povedať celému svetu, že Kristus žije vo mne a že budem žiť pre neho. Toto je koniec jednej kapitoly a začiatok úplne novej,“napísal na svojom instagramovom profile

„Čo je dobré, keď človek získa celý svet, ak stratí život? Alebo koľko môže človek zaplatiť za svoj život? Lebo Syn človeka prichádza so slávou svojho Otca a so svojimi anjelmi, a vtedy odplatí každému podľa toho, čo urobil," vyznal sa spevák na Instagrame.

Lipšic sa podľa umelej inteligencie nestratí. Čo si myslíte vy?
Daniel Lipšic to má, ako špeciálny prokurátor, zrejme „za pár“. Vláda navrhuje v zrýchlenom konaní zrušenie jeho úradu. Má sa tak udiať 15. januára 2024. Zaujíma vás, akú budúcnosť by tomuto človeku určila umelá inteligencia? Poďme sa na to teda... Čítať ďalej
13 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

Despacito láme rekordy

Pieseň vznikla v roku 2017 zo spolupráce Daddy Yankeeho a Luisa Fonsiho a je považovaná za jeden z najväčších hitov všetkých čias.

Fonsi je expert na slaďáky a povestný šmrnc tejto piesni dal Daddy Yankee - protagonista štýlu reggaeton. To je kombinácia reggae, dancehall, hip hopu a tradičnej latinskoamerickej hudby.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik