NOVÉ INFORMÁCIE o chlapcovi, ktorý vyskočil zo 7. poschodia
13 | 12 | 2023 I Ivan Mihale

V utorok 12. decembra sme vás informovali, že v podvečerných hodinách na sídlisku východ v Michalovciach došlo k tragédii. O samovraždu sa malo pokúsiť neplnoleté dieťa.

Zo siedmeho poschodia panelákového bytu vyskočil len 16 ročný chlapec. Podľa najnovších informácií pád prežil. Utrpel však vážne zranenia. 

Telefonické oznámenie o páde osoby z okna na Ukrajinskej ulici v Michalovciach prijala polícia na tiesňovú linku krátko pred 17.00 h.  Na miesto udalosti smerovali záchranné zložky a počas jeho prevozu neplnoletý chlapec javil známky života. "Na mieste udalosti bolo zistené, že mladistvá osoba po páde z balkóna jedného z michalovských bytov utrpela zranenia a privolanou Rýchlou zdravotnou službou za súčinnosti policajnej hliadky bola prevezená do zdravotníckeho zariadenia. Cudzie zavinenie bolo v tomto prípade vylúčené," uviedla pre TASR košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Podľa aktuálnych informácií utrpel viaceré zlomeniny a je v stabilizovanom stave. Neplnoletý chlapec vyskočil zo siedmeho poschodia tohto paneláka, v ktorom býval so svojimi rodičmi a neplnoletou sestrou. Vyskočiť mal kvôli zlým známkam v škole.

“Je to hrozný pocit, ak stretávate niekoho denno- denne a zrazu ho vidíte ležať nehybne na zemi na vlastné oči. Obzvlášť, ak je to dieťa,” opísal nepríjemný zážitok jeden zo svedkov udalosti pre portál regiony.zoznam.sk

“Započuli sme silný náraz, akoby niečo vybuchlo. Potom už bolo počuť iba veľký krik matky chlapca, ktorého telo ležalo nehybne na zemi. Bol o veľmi skľučujúci pocit. Nikomu neprajem zažiť takýto moment,”doplnil ďalší svedok, ktorý túto udalosť videl na vlastné oči.

MIMORIADNE! Tragédia na východe Slovenska! Chlapec vyskočil zo 7. poschodia!
Ďalšia tragédia sa stala dnes na východnom Slovensku, v Michalovciach. Chlapec vyskočil z okna. O situácii informoval portál regiony.sk. Podľa informácií portálu regiony.sk vyskočilo z okna na 7. poschodí neplnoleté dieťa. Bolo počuť silný náraz... Čítať ďalej
12 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik