Hlas ľudu: Traja „mudrci“ priniesli dary Ficovi mesiášovi
15 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Blížiace sa sviatky príchodu Spasiteľa obmäkčia aj srdcia stvrdnuté nenávisťou. Preto niet divu, že zmäkli aj srdcia politikov. Šimečka, Sulík a Majerský, sa inšpirovali biblickým príbehom mudrcov od východu a hviezdou, ktorá sa zjavila nad hlavou svätej ženy Márie Kolíkovej.

A tak sa naši „mudrci“ Fero od východu, Mišo a Rišo vybrali s darmi k mesiášovi.  Prišiel  k nám z vôle ľudu, aby slovenský národ vyviedol z biedy, aby tu nastolil poriadok.

Na Slovensku vládol zlý kráľ. „Mudrci“ sa zastavili uňho a povedali mu o zjavenej  hviezde a narodenom kráľovi. Hnusník sa preľakol. Bál sa, že nový kráľ ho zosadí z trónu. Ale nedal to na sebe znať. Povedal im: „Icte spánombohom, šmirujte a čo sa dozviete, oznámte mi, aby som aj ja šiel a poklonil sa kráľovi.“ Už vtedy v ňom skrsla zákerná myšlienka: „Tudle-nudle,“ a ukázal figu borovú, „ aký kráľ? Ja som Slovensko, ja som kráľ!“  A len zosadiť a zosadiť, vŕtalo mu v hlave.

Rišo, najstarší z „mudrcov“, povedal svojim súputníkom: „Milí moji, je to zlý kráľ!  Má na rukách krv obetí pandémie, neverte mu! On je blázon! Chce  spasiteľa zamordovať! Je zákerný a  vulgárny jak sviňa.“ Tí, keď to počuli, zahoreli veľkou nenávisťou. Povedali si, že sa s ním nespolčia a odvrhli ho na okraj spoločnosti. Len Fero si myslel čosi iné. Ale nepindal. On bol skrátka taký.

Traja „mudrci“ potom pokračovali v ceste až do vladárovho sídla. Priniesli dary narodenému , svätou Zuzou požehnanému mesiášovi.

Prvý pristúpil Rišo

Zo zvyku si zašnupal nosom ako zajac a predniesol reč: „ Ja ti, vzácny kráľu, prinášam dubajskú sekeru. Má veľkú hodnotu. Zaťal som ju aj so svojimi kumpánmi, aby som ti ju mohol odovzdať ako dar od všetkých, čo tu bačovali pred tebou. Nech ti dobre slúži!“

Fero si urobil krížik na čelo aj na telo a pristúpil ku kráľovi

Keďže patril k „ mudrcom“, ktorým to pomalšie myslí, nechcel si robiť hanbu.  Preto len stručne predniesol svoj dar: „Nech ti pánboh pomáha a s ním aj všetci svätí! Budeš to potrebovať.“

A napokon sa poklonil najmladší Mišo

Vodca, ako mu všetci hovorili, odovzdal kráľovi dúhovú vlajku, utkanú z pravého čínskeho hodvábu. Povedal mu: „Nezabudni, pane, toto je symbol budúcnosti krajiny. Láska bude kvitnúť v každej podobe. Žena bude milovať ženu, muž sa bude milovať s mužom. Aby národ celkom nevyhynul, nezanikne ani obcovanie muža so  ženou. Budú  plodiť a rodiť deti aj pre dúhové páry. Preto musíš, kráľu, prijať teplé zákony.  

A ako bonus prijmi náš spoločný dar: sťažnosti do Bruselu, pouličné nepokoje a rozsievanie nenávisti.

Hlas ľudu: PÁN DÍRER, že som taká smelá, VY MÁTE DETI?
Že sa pýtam, keď poznám vašu sexuálnu orientáciu. A že ma to vôbec zaujíma. Keď mám pravdu povedať, mňa je prd do toho. Čo ma po vašom súkromí, čo ma po tom, či máte deti? Len vám chcem povedať, že deti sú radosť rodičov. Deti sú ich pýchou. Na... Čítať ďalej
12 | 12 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik