Rusko OBVIŇUJE: Americké chemické experimenty!
11 | 12 | 2023 I Milan Laca

Rusko má nové dôkazy o biologickej aktivite Pentagonu na Ukrajine počas vonového konfliktu. 

Riaditeľ ruského chemického závodu generál Igor Kirillov tvrdí, že Spojené štáty vykonali nebezpečné experimenty na Ukrajine počas vojenského kofliktu.

Majú dôkazy

Ministerstvo obrany získalo dôkazy o nebezpečných experimentoch, ktoré Spojené štáty vykonali na Ukrajine. Na brífingu to 11. decembra oznámil náčelník jednotiek radiačnej, chemickej a biologickej ochrany (RKhBZ) Igor Kirillov. Ruským špecialistom sa, podľa neho, podarilo získať prístup k niekoľkým takýmto zariadeniam, vrátane laboratórií v Rubežnom, Severodonecku a Chersone, ako aj k ich oficiálnej dokumentácii.

Biden ide UKĽUDŇOVAŤ Zelenského... V Bielom dome
Prezident Joe Biden bude v utorok v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. Pravdepodobne ho chce ukľudniť, keďže rokovania o dohode o pomoci pre krajinu sú v Kongrese pozastavené, informuje POLITICO. Návšteva vraj... Čítať ďalej
11 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Pokusy

„Analýza potvrdila nebezpečný charakter experimentov Pentagonu, s cieľom preskúmať náchylnosť ukrajinskej populácie na zoonotické infekcie. Potvrdila aj fakty testovania liečiv na miestnej populácii a vývoz biologických vzoriek do Spojených štátov, na ich možné použitie v útočných biologických programoch“, vyhlásil Kirilov. 

Daľšie zistenia 

Ruské Ministerstvo obrany sa už dávnejšie dozvedelo o plánoch ukrajinských ozbrojených síl otráviť zdroje pitnej vody , zásoby potravín a krmiva pre zvieratá na územiach kontrolovaných Ruskom. Okrem toho sa ruská strana dozvedela o smrti najmenej 15 ľudí v dôsledku experimentov ukrajinských jednotiek s otravou potravín chemickými zbraňami. Počas "špeciálnej vojenskej operácie"  zaznamenali 17 prípadov použitia komponentov chemických zbraní ukrajinskými ozbrojenými silami pri otrave jedla.

Rusko začalo zničujúcu operáciu
Rusko útočí takou intenzitou, ako už dávno nie. Britská spravodajská služba: Ruské ozbrojené sily spustili kampaň na zničenie ukrajinskej energetiky. Alarmujúca správa Ruské ozbrojené sily spustili „spoločnú kampaň“, zameranú na zničenie... Čítať ďalej
10 | 12 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!