MIMORIADNE Našli ZASTRELENÉHO muža: Vedľa LEŽALO viacero ZBRANÍ!
11 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Bezvládne telo muža a dve strelné zbrane našli pri lučeneckom futbalovom štadióne. Polícia potvrdila, že muž zomrel v dôsledku strelného poranenia.

 

K smrteľnému incidentu došlo 8. decembra okolo 15:30 pri futbalovom štadióne v Lučenci. Pre portál rimava.sk to potvrdila banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. 

“8. decembra okolo 15:30 pri futbalovom štadióne v Lučenci na trávnatej ploche bolo nájdené telo 58-ročného muža z Lučenca. Obhliadajúci lekár skonštatoval, že k usmrteniu došlo v dôsledku strelného poranenia a bola nariadená súdna pitva,” uviedla policajná hovorkyňa a dodala, že pri tele muža sa nachádzali dve strelné zbrane.

Čo sa presne stalo, je predmetom vyšetrovania polície, ktorá v tomto prípade začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Kurilovská dala Šimečku do laty: VÔBEC TOMU NEROZUMIETE!
PÁN POSLANEC ŠIMEČKA, OBSAH VÁŠHO STATUSU JE OSPRAVEDLNITEĽNÝ LEN Z DÔVODU, ŽE NEROZUMIETE TRESTNÉMU PRÁVU A NIE STE TRESTNÝ PRÁVNIK! Štátna tajomníčka minsterstva vnútra (MV) SR Lucia Kurilovská (HLAS-SD), ktorá pôsobí už 30 rokov v oblasti... Čítať ďalej
11 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik