ZDOCHNI! Vodič vyhodil Ukrajinky z autobusu. A VIDEO prevalcovalo v Čechách internet
11 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Česi sa do seba riadne pustili! Internetom sa šíri video, ktoré rozdeľuje českú spoločnosť. Zachytáva vodiča autobusu, ako nekompromisne vyhadzuje z vozu Ukrajinky, pretože sa v jeho priestoroch nesprávajú slušne. Pre niekoho jeho správanie prekračuje hranice, iní mu fandia a naopak kritizujú tých, ktorí volajú po jeho potrestaní vyhodením z práce, informujú české Parlamentní Listy.

To je naša zem!

Na videozázname, ktoré vyhotovili mladé ukrajinské dievčatá, je značne nahnevaný vodič, ktorý ich odmieta zviesť autobusom. „Odchod, obe dve,“ ukazuje im prstom cestu von. „Prečo?“ pýta sa Ukrajinka. „Zdochni! Ty mi tu nebudeš azbukou písať po oknách! Si normálna?“ rozčuľuje sa ďalej vodič autobusu.

„Tu si na návšteve. My sme tu, Česi. To je naša zem!“ bije sa na hruď vodič a opäť Ukrajinky vyzýva, aby si z autobusu vystúpili a počkali na ďalší spoj.

Keď cudzinky stoja stále v autobuse a pýtajú sa, prečo sa nemôžu zviesť, postaví pred ne zábradlie, aby sa nemohli v autobuse ísť posadiť a opakovane na nich pokrikuje, aby vystúpili von. Pretože sa ale k odchodu ukrajinské ženy ani tak nemajú, nakoniec sa vodič zdvihne od volantu a z autobusu ich vystrčí.

Česi sa hádajú, nastúpila "lovkyňa dezolátov"

Počínanie vodiča odsúdila používateľka siete X s nickom Barbora Mercury. „A čo by na toto správanie vodiča autobusu povedal jeho zamestnávateľ, keby to videl? Povedať mladým dievčatám ,zdochni' a vyhodiť ich z autobusu len za to, že si čmárali prstom po orosenom okne?“ napísala.

 

 

Barbora Marcury neváhala odtajniť identitu vodiča s cieľom vytvoriť tlak na jeho zamestnávateľa, aby ho z práce vyhodil a tiež čelil zo strany verejnosti dehonestácii. „V spoločnosti rastie napätie. To je znamenie, že sa niečo chystá,“ reagoval na jej príspevok komentátor Lukáš Pollert.

Od Barbory ​​Mercury prišla ostrá reakcia: „A čo sa chystá, pán doktor? Vy dezoláti o tom hovoríte a vyvolávate nenávisť už skoro štyri roky a stále sa nič fatálneho nedeje,“ uviedla. Pollert nato následne spomenul, že Ukrajina by mala prestať klamať o stave vojny. „Hovoril to Kličko. Ja by som si to nedovolil. To by bola ešte len mela,“ vtipkoval.
 

„Aha a to je ako to fantastické odhalenie, na ktoré nás dezoláti pripravujú už od čias Covidu? Poviem Vám tajomstvo, pán doktor, vo vojne zvyčajne obe krajiny klamú o stave vojny a deštrukcii svojich síl… a to od tej doby, čo svet svetom stojí,“ odpovedala Mercury.

Komentátor pripomenul nedávny prípad, keď si o tomto „tajomstve“ dovolila pohovoriť pani učiteľka, a bola za to vyhodená z práce.

 

Na stranu vodiča sa postavil novinár Lukáš Lhoťan, ktorému volania po jeho potrestaní prídu cez čiaru. „Video, ako dve Ukrajinky robili bordel v autobuse, a tak ich vodič vyhodil. Samozrejme, už bojovníci za nadradenosť Ukrajincov nad Čechmi volajú po potrestaní vodiča a jeho likvidácii. Možno čoskoro k tomu pridajú aj požiadavku, aby bol vodič autobusu verejne popravený?“ pozastavoval sa vo svojom komentári.

 

 

Ako už predtým informovali ParlamentníListy.cz , Barbora Mercury je známa tvár medzi „lovcami dezinformátorov“, ktorá sa ale tento rok v lete sama nevyhla šíreniu dezinformácií, keď napísala pár slov k Zdeňkovi H., ktorý skončil vo väzbe po víkendovom napadnutí dvoch ukrajinských žien.

Zdeněk H. sa živí ako kolotočiar a žena prevádzkovateľa púte, pre ktorú pracoval, o Zdeňkovi H. hovorí ako o nevinnom a slušnom rybári. „Hovorím vám, že to nie je pravda, ako sa to teraz hovorí. Tie dve Ukrajinky si to navzájom dosvedčili. Úplne to prerobili, urobili si nejakú svoju verziu, pretože to dosvedčila jedna druhej. A nevinný človek za to teraz pyká,“ uviedla. „Je to veľká nespravodlivosť. Je to človek, ktorý nikdy nebol súdený, slušný človek, rybár, ktorý vôbec za nič nemôže,“ dodala.

Aj v tomto prípade Barbora Mercury zverejnila celé meno muža, aby z neho pred verejnosťou urobila agresora.

Politológ naložil Zuzane Kovačič Hanzelovej! ŽURNALISTIKA JE MŔTVA!
"Zuzana Kovačič Hanzelová je známa tým, že sa často verejne sťažuje, ako jej ľudia verbálne ubližujú. Úroveň našej verejnej diskusie je naozaj alarmujúca, ale ak sa novinárka vystavuje sebaľútosti, mala by si položiť aj otázku, čím k takejto... Čítať ďalej
10 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik