Dráma vo výťahu! Zaseknuté političky! Prežili to!
10 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Top političky slovenskej scény si občerstvili pikantnou situáciou nedeľné ráno. Nechali na seba čakať moderátora nedeľnej relácie na televízii TA3. Síce nedobrovoľne, ale predsa. Veď sú to dámy, môžu si to dovoliť.

Slovenskom „otriasla“ malá aférka s vtipným podtextom. Jana Bittó Cigániková, dnes už renomovaná poslankyňa za stranu SaS a novopečená ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si vychutnali výťahovú klaustrofóbiu.

Moderátor musel zadržiavať smiech

Toľko vychvaľované nové priestory televízie TA3 majú stále ešte muchy. Technici budú mať čo robiť. "Sme zaseknuté vo výťahu, dajte to prosím vás niekto vedieť TA3," žadonila parlamentná superstar, Jana Bittó Cigániková. Tento fakt však dokázal jedno. Na našej scéne sa stále dokážu zniesť i politici z oboch strán brehu, takpovediac súperi. Nie všetci spadajú do kategórie diagnostikovateľní v disciplíne psychických porúch, tak ako to bez debaty platí pre Igora Matoviča.

Jana Bittó Cigániková a Zuzana Dolinková spolu vydržali na pár metroch štvorcových bez hysterických scén a možno sa aj zasmiali. Napokon im to možno uľahčilo diskusiu a spríjemnilo pracovnú nedeľu a nabudúce sa im bude lepšie spolu  pracovať. Hoci ženy... nikdy neviete, veď viete...

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám