Zásadné vyhlásenie generálneho prokurátora Maroša Žilinku
10 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

Zásadné vyhlásenie zverejnil na sociálnej sieti Generálny prokurátor Slovenskej republiky (GP SR) Maroš Žilinka. Podpora komentujúcich pod jeho príspevkom je neuveriteľná. Vyberáme z komentárov.

Maroš Žilinka, GP SR zverejnil na sociálnej sieti zásadné vyhlásenie.

"Tretí rok vo funkcii generálneho prokurátora charakterizujem ako súhrn rozhodnutí, o správnosti ktorých som presvedčený. Rozhodnutí prijímaných v zložitej situácii, bez ohľadu na pozitívne alebo negatívne reakcie verejnosti, politikov, médií, či ich časti, v záujme ochrany zákonnosti. A tak budem konať vždy!" Uviedol Maroš Žilinka na sociálnej sieti.

FOTO: Zdroj: Facebook: Maroš Žilinka

Komentára pod príspevkom svedčia o neuveriteľnej podpore Maroša Žilinku

-Pokračujte ďalej v spravodlivosti ,držím Vám palce .

-Ďakujeme že ste odolali vagabundom, deviantom a šialencom minulej vlády!

-Držím palce, nech sa vam darí. Pritom ste to nemali jednoduché, ale dokázal ste ustáť teror bývalej vládnej čvargy a pokusy Čaputovej o degradáciu zákonnosti.

-„Nie porozumenie medzi ľuďmi, ale pravda je základom práva.“ — Ján Pavol II.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik