PERFEKTNÁ MINISTERKA SAKOVÁ v dueli s Michalom Trubanom z PS
10 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

"M. TRUBAN A CELÉ PROGRESÍVNE SLOVENSKO VIE VEĽMI DOBRE, V AKEJ SITUÁCII SME PREBRALI KRAJINU A PRISPELI K TOMU AJ ONI," uviedla ministerka Denisa Saková (HLAS - SD) v duely s Michalom Trubanom.

M. Trubanovi som pripomenula, v akom stave sme prebrali Slovensko. Boli sme krajinou s najhorším deficitom z krajín EÚ, po vyše trojročnom traumatizujúcom chaose, ktorý zažívala celá krajina. Môže sa dnes M. Truban vyhovárať koľko chce, ale Progresívne Slovensko malo na tom svoj výrazný podiel.

Videli sme to najlepšie pri menovaní úradníckej vlády z prezidentského paláca, keď sa odsunuli parlamentné voľby po páde vlády v decembri minulého roka až na túto jeseň.

VIDEO:

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik