Nie je to vtip! Igor Matovič vyzýva PS a SaS, majú šikanovať iné strany
10 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

Igor Matovič (bývalé OĽaNO) vyzýva opozičné strany Progresívne Slovensko (PS) a Sloboda a Solidarita (SaS). Je presvedčený, že tieto strany majú mimoriadny problém a zároveň uisťuje, že on pamäť nestráca. Hovorí dokonca o šikane iných strán.

VÝZVA pre SaS a PS

Strany PS a SaS majú podľa Igora Matoviča mimoriadny problém a vyzýva ich.

Na sociálnej sieti Matovič uisťuje, že on pamäť nestráca a ľuďom priebežne pripomína, že: "...pred rokom spolu s mafiou (ktorá nám teraz vládne), hlasovali za povalenie Hegerovej vlády - lebo vraj “rezignovala na boj proti mafii a korupcii"...Toto podľa všetkého adresuje strane SaS, pretože strana PS v minulovom volebnom období v parlamente nebola.

Čo sa uvádza vo výzve?

"ABY prizvali k účasti na protestoch aj mimoparlamentné relevantné strany - DEMOKRATOV, maďarskú ALIANCIU a našu koalíciu SLOVENSKO, ZA ĽUDÍ a Kresťanská únia," uvádza Matovič na sociálnej sieti.

PS a SaS vraj šikanujú iné strany

"V prípade, ak ukážu, že im na Slovensku v tejto kritickej chvíli skutočne záleží a prestanú tieto strany šikanovať, ja sa veľmi rád zdržím toho, aby som s nimi na jednom pódiu stál. Nie, že by som nechcel, ale keď mám byť výhovorka, nech sa páči. A úprimne - budem aj rád, lebo stáť na pódiu po boku človeka, ktorý vedome povalil už tri demokratické vlády a teraz sa tvári, že bojuje proti zlu, to by aj trochu schyzo bolo," konštatoval v závere príspevku na sociálnej sieti. 

Matovičovcov čaká snem

"Porozprávame sa. Patrí sa vyhodnotiť aj voľby ako prebehli. Výsledok bol výrazne lepší, ako nám hovorili prieskumy, ale stále môžeme byť nespokojní," priblížil Matovič program snemu.

Nateraz nepovedal, či sa bude o post predsedu opätovne uchádzať. Bol by rád, keby postupne vedenie prebrala mladšia generácia. "Sú tam minimálne traja, štyria ľudia," reagoval na otázku, kto by ho mohol vo vedení vystriedať. Nateraz mená nekonkretizoval.

Progresívec ŠIMEČKA, bonviván SULÍK a KDH vo SVETLÁCH REFLEKTOROV! Matovič ide svoje...
Opoziční poslanci nezaháľali a pustili sa do protestov. Zúčastnil sa ich i predseda SaS, ktorý toho má na rováši tiež dosť. Akciu si nenechali ujsť ani poslanci a nominanti za KDH. Igor Matovič sa dušoval, že nebude zavadzať. Dá sa mu vôbec... Čítať ďalej
09 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik