Minister Ladislav Kamenický ďakuje za reklamu
10 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

"PÁN POSLANEC VISKUPIČ, ĎAKUJEM ZA REKLAMU. Pri ostatnom však platí: "TRAFENÁ HUS ZAGÁGALA!" uviedol na sociálnej sieti minister financií Ladislav Kamenický (SMER - SSD), ktorý reagoval na príspevok Mariána Viskupiča  (SaS).

"Ďakujem p. Viskupičovi za to, že "prezentuje" moju výtvarnú tvorbu na svojom profile," píše Ladislav Kamenický hneď v úvode príspevku.

Viskupič strelil podľa Kamenického capa

Minister Kamenický na sociálnej sieti vysvetľuje, že čo sa týka zodpovednosti za tragický stav verejných financií a zhoršenie ratingu Slovenska agentúrou Fitch, Marián Viskupič "STRELIL CAPA", alebo ako sa na Slovensku hovorí "TRAFENÁ HUS ZAGÁGALA.

"Všimol som si obrovskú snahu opozície, ukazovať prstom na novú vládu a nalepiť zodpovednosť za strašný stav verejných novej vláde," komentuje Kamenický.

Niekto sa ale asi musel podľa Kamenického úplne zblázniť, keď po 1 a pol mesiaci činnosti novej vlády chce tvrdiť, že nová vláda je zodpovedná za katastrofálny stav verejných financií.

"Akurát si robím prípravu k rozpočtu na rok 2024. Nebojte sa páni z opozície, veľmi rád vám detailne vysvetlím, kam ste Slovensko dostali. Slovensko je na gréckej ceste a na finančných trhoch si už dlhšie požičiavame za úroky Grécka a obrátiť rastúcu trajektóriu verejného dlhu bude extrémne náročné," vysvetlil Kamenický.

"A porozprávam vám aj o tom, aký vysoký deficit ste zanechali novej vláde aj na rok 2024! Veď ako ináč: Čím horšie, tým lepšie." Však?! Pán Viskupič, nebojte sa, dočkáte sa. Zrkadlo vám a vašim komplicom z Matovičovej vlády nastavím budúci týždeň," konštatoval Kamenický na sociálnej sieti a dodal: "...krásnu nedeľu želám všetkým ľuďom, ktorí majú zdravý rozum a nepodľahnú opozičnej propagande, za čo vám vopred ďakujem".

Zdroj: Facebook: Marián Viskupič

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik