Hlas ľudu: Čitatelia reagujú na obvinenie Tibora Gašpara
10 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Špeciálna prokuratúra skapína. Mece sa, kope na jednu stranu. Na tú Ficovu. Kým celkom skape, ešte stihla obviniť Tibora Gašpara. „Je to Šurekova labutia pieseň,“  hovorí obvinený. Ja zas hovorím, že Ficov parný valec treba zastaviť.

Ozaj, páni špeciálni, nezdá sa vám to podozrivé a smiešne?

A na Fica čo vymyslíte na poslednú chvíľu? Poradím vám.

Frajerka mu v dôvernom rozhovore povedala, že čo robí, dobre robí. A on to roztrúbil kamošom v Smere. Nestačí to na obvinenie? Tak ešte niečo.

Verejne  sa vyhrážal, že vlastnými rukami zaškrtí predsedu ÚRSO.  

Veď to je príprava na úkladnú vraždu! Čo ty na to, Daniel? 

Ja by ho zabásla, až by sčernal. Len mu nedávajte tepláky. Preboha, robte niečo, kým ste ešte tu!

Nespoliehajte sa len na ulicu a mimovládky. Na Kolíčku, na Šimľa a ďalšiu bagáž. Dajte hlavy a udavačov dokopy a obviňujte. Čo na tom, že krivo? Veď to robíte furt. Treba vyčistiť národ od tej pliagy! Kto iný ako  vy to má urobiť? 
Nebojte sa nič, my si vás nedáme.

Kričte všetci so mnou: ÚŠP SI NEDÁME! ÚŠP SI NEDÁME! ÚŠP SI NEDÁME!

A teraz vážne!

Aktuálna správa o obvinení Tibora Gašpara prišla ako blesk z jasného neba. Bleskovo reagovali aj čitatelia. Mnohí si pritom servítku pred ústa nedávali.

Ich názory vám prinášame v krátkom výbere:

-Porušenie dôvernosti prejavu - to je vlastne čo??? Znie to ako poriadna
hovadina! To máme v zákone?

-Tibor, si na ťahu. Lipšic ti zobral dva roky života, kľudne si ich zober späť.

-Už väčšiu sprostosť si u Lipschitza vymyslieť nevedeli ?

-Nie je čo ... tak vyhrabali nejakú sprostosť, na ktorú sa dá nalepiť všeličo, aj to, že zopakuješ tri slová z nahrávky, ktorú uverejnil denník N.

-Lipstein Gambatý bude aj kajúcnik č. 1. Ja nič, ja muzikant. Musel som robiť len to, čo mi prikázali Matelko, Heger, Zuzanka a ďalší "všemocní" z Bruselu a Bieleho domu.

-Tak presne pre toto ÚŠP treba zrušiť, lebo nemajú nič, len chrlia mediálne obvinenia, samozrejme, vždy na osoby, ktoré  im politicky najviac vadia, aká náhoda...

-Asi im šije :-)

-Zdochýnajúci kôň kope okolo seba z posledných síl. Nebude to ľahké, ale som rád, že to nová vláda berie pekne od podlahy. Už som ani nečakal, že sa niečoho takéhoto dožijem. Myslel som, že zasa budú len šminkovať, robiť kozmetické úpravy, naťahovať čas.

-Trápne pokusy... zdochýnajúci kôň  najviac kope... zas veľká neprofesionalita ÚŠP, ako obvinený môže byť oboznámený neskôr ako médiá? Už sa nikto ani neobťažuje zakrývať, že ide o čisto politické objednávky. Dvadsať rokov fungoval ÚŠP bez problémov, po tri a pol roku  totálneho bezprávneho štátu pod vedením Matoviča, gambatého úchyla Lipšica ÚŠP sa absolútne zdiskvalifikoval. Síce Čaputová kvičí, mimovládky kvičia, ale len preto, že im to nevyhovuje... ale keď sa jednalo o postihovanie vtedajšej koalície, kajúcnici, nejaké činy, niekde, niečo, niekto, niekomu, samé neurčité a vyfabulované reči, na základe ktorých sa vykopávali dvere... či umierali ľudia v "kolúznych" väzbách. Čaputová a mimovládky by mali byt ticho, len presne upozorňujú na tých, kto sa podieľal na krivení práva a deštrukcii právneho štátu.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik