UFO neďaleko Trnavy? Posádka auta bola v šoku (VIDEO)
09 | 12 | 2023 I Ivan Mihale

Dievča opísalo šokujúci zážitok. Tvrdí, že neďaleko Trnavy spozorovalo UFO.

Trojčlenná posádka auta mala 4. decembra spozorovať UFO neďaleko Trnavy. Neidentifikovateľný objekt sa mal objaviť krátko pred 19.00 hodinou na hlavnej ceste medzi Zvončínom a Suchou nad Parnou. Lietajúci tanier mal letieť pomerne nízko nad ich hlavami.

„Išli sme s mamou a babkou z Trnavy a prešli sme okolo autobusovej zastávky vo Zvončíne. Pokračovali sme v ceste až zrazu na konci dediny z pravej strany preletel lietajúci tanier. Prechádzal nad nami, v takom uhle, že bol ako keby pred nami. Bolo to veľké a podľa môjho odhadu asi vo výške 10 metrov. Nemám dobrý odhad,ale bolo to úple nízko,“ opísala nezvyčajný zážitok vnučka, ktorá sedela v aute s mamou a babkou. Aj oni videli, to čo opisuje dievča.

Nejde o prvý prípad

Objekt nevydával žiadny zvuk. „Svietili tam tri červené svetlá a okolo bol zelený pás. Pri pohybe sa to točilo a letelo to asi 30–50 kilometrov za hodinu. Boli sme v šoku, preto tieto údaje sú len približné. Po pár sekundách sme už nič nevideli,“dodala.

Táto oblasť pri Trnave, vrátane Borovej či Pezinku, patrí podľa ufológa Miroslava Karlíka z trnavského UFO klubu k lokalitám s častým výskytom podobných javov.

Domnieva, že je to prítomnosťou elektrárne v Jaslovských Bohuniciach či akejsi medzi-dimenzionálnej brány v Karpatoch.

UFO pozoruje roky

Výskyt neznámeho lietajúceho objektu v tejto lokalite preto vedúceho klubu neprekvapil. UFO už viackrát pozoroval aj on sám.

Hlásenia klub zaznamenáva od roku 1990 a dovedna ich prijal takmer 400. Všetky preverujú, či nejde o podvod. V minulosti sa im stalo, že maketu UFO niekto vyrobil a potom vyfotil. V nedávnom prípade zo Zvončína však podľa ufológa rozhodne nešlo o podvrh. „Pozorovanie ešte preverujeme, ako v každom podobnom prípade,“ dodáva ufológ Miroslav Karlík.

AKTUÁLNE Vianoce Slovákov sú OHROZENÉ!
Pred Vianocami prichádza zlá správa. Mnoho e-shopov je na hranici krachu. Zákazníci môžu mať problém dostať sa k svojim objednávkam. Je za tým pád kuriérskej spoločnosti 123Kurier. Balíky ostali na depe a časť internetových obchodov, ktorým... Čítať ďalej
09 | 12 | 2023 | Mária Sliacka

Vážení naši čitatelia!

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik