Trump straší v Európe
10 | 12 | 2023 I Milan Laca

EÚ nevie, ako sa vysporiadať s Trumpom, ak sa vráti k moci.
Malé krajiny sa, podľa denníka, pokúsia získať Trumpovu priazeň.

Čo máme robiť?

Európski predstavitelia si nevedia poradiť s bývalým americkým prezidentom Donaldom Trumpom, ak sa vráti k moci. „Európskym predstaviteľom do značnej miery došli nápady, ako sa s Trumpom vysporiadať inak, než je návrat k minulej taktike, založenej na lichôtkach a obchodných dohodách,“ informujú The New York Times, s odvolaním sa na diplomatov.

Prekvapenie! Putin prehovoril o prezidentských voľbách
Prezident Vladimír Putin nikam neodchádza! Aspoň z politického hľadiska... Ruské štátne médiá v piatok oznámili, že ohlásil svoju kandidatúru v prezidentských voľbách v roku 2024, v ktorých je takmer isté, že vyhrá, informuje Breitbart. Bez... Čítať ďalej
08 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Malí sa poklonia?

Menšie krajiny sa budú snažiť získať Trumpovu priazeň zvýšenými objednávkami amerických zbraní, alebo symbolickými krokmi ,zameranými na jeho chválu, napísali noviny.

Kandiduje

Bývalý americký prezident Donald Trump už skôr oficiálne oznámil začiatok účasti na prezidentských voľbách v roku 2024. Trump to povedal v utorok 15. novembra na Floride v oficiálnom príhovore k svojim priaznivcom.

Kritik

Donal Trump od začiatku prezidentstva Joea Bidena neustále kritizuje politiku jeho kabinetu. Dokonca označil Bidena za nepriateľa štátu. Trump sa tak vyjadril na zhromaždení v Pensylvánii, kde povedal, že súčasná vláda v Spojených štátoch používa Federálny úrad pre vyšetrovanie ako zbraň proti svojim odporcom.

RUSI SA VYSMIALI ZÁPADU! Skoro všetku svoju ropu predali po svete drahšie
Rusko minulý mesiac vyviezlo takmer všetky svoje dodávky ropy za cenu, ktorá prekračovala cenový strop stanovený skupinou vyspelých krajín G7, napísala vo štvrtok s odvolaním sa na štúdiu Kyjevskej ekonomickej školy (KSE) agentúra Bloomberg.... Čítať ďalej
08 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik