AKTUÁLNE TRAGICKÁ NEHODA Z auta neostalo takmer NIČ: Mladý vodič bol na mieste MŔTVY! (FOTO)
09 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Život mladého muža si vyžiadala dopravná nehoda, ktorá sa stala dnes (9.12) dopoludnia v okrese Prešov. Auto po nehode ostalo úplne zdemolované, 30-ročný vodič nemal šancu prežiť, informuje zoznam.sk. 

K tragickej dopravnej nehode došlo medzi Varhaňovcami a Šarišskými Bohdanovcami. “30-ročný vodič na osobnom aute z doposiaľ neznámych príčin zišiel mimo vozovku a narazil do stromu. Vodič zraneniam na mieste podľahol”, potvrdila pre regiony.sk hovorkyňa krajského policajného riaditeľstva v Prešove Jana Ligdayová.

Polícia v súvislosti s nehodou začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.  Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina nehody sú predmetom vyšetrovania.

Zdroj: FB/Dopravný servis

Zdroj: FB/Dopravný servis

Vážení naši čitatelia, 

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

AKTUÁLNE Vianoce Slovákov sú OHROZENÉ!
Pred Vianocami prichádza zlá správa. Mnoho e-shopov je na hranici krachu. Zákazníci môžu mať problém dostať sa k svojim objednávkam. Je za tým pád kuriérskej spoločnosti 123Kurier. Balíky ostali na depe a časť internetových obchodov, ktorým... Čítať ďalej
09 | 12 | 2023 | Mária Sliacka

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik