Zvrátená ideológia! 11- ročné dievča nútili zdieľať posteľ s biologickým chlapcom
10 | 12 | 2023 I Mária Sliacka

Ak by boli progresívci vyhrali voľby na Slovensku, aj takýto prípad  by sa časom mohol stať u nás realitou a zvrátená ideológia by si vybrala svoju daň. V americkom Colorade na ich praktiky šokovaní rodičia dokonca museli upozorniť médiá.   

Kým sa to dotýka iných, nejde o problém...

„Počul som o všetkých tých problémoch s transgender politikou. Myslel som si, že je to trochu senzácia. Až kým to neprišlo k našim dverám,“ povedal podľa Fox News šokovaný otec 11 - ročného dievčatka z amerického štátu Colorado. Jeho dcére totiž štátna škola Jefferson County Public School, ktorú navštevuje, na školskom výlete pridelila izbu s biologickým chlapcom. Ten o sebe tvrdí, že je dievča.

Škola rodičov zavádzala

Rodičia dievčaťa tvrdia, že im na rodičovských združeniach pred začiatkom výletu pedagógovia povedali, že dievčatá budú bývať na inom poschodí hotela ako chlapci. Počas výletu vraj dozor žiakom povedal, že chlapci majú zákaz vstupu na poschodie, na ktorom sú ubytované dievčatá.

Školáčka sa o spolubývajúcom dozvedela až v prvú noc výletu 

Škola bez toho, aby rodičov vopred informovala, chcela biologického chlapca, ktorý si myslí, že je dievča, ubytovať na dievčenskej izbe. Šokované dievča sa o svojej „spolubývajúcej“ dozvedelo až v prvú noc výletu.

Reakcia matky na seba nenechala dlho čakať 

Catholic News Agency píše, že dievča z kúpeľne zavolalo rodičom, akú spolubývajúcu jej do izby pridelili. Našťastie, matka dievčaťa na výlete bola takisto ako sprievod a rýchlo požiadala zodpovedné osoby, aby jej dcéru presťahovali do inej izby.

Rodičia transrodového chlapca klamali a pedagogický dozor nútil navyše klamať aj deti   

Osoby zodpovedné za školský výlet kázali spolubývajúcim transrodového chlapca klamať o dôvodoch, prečo ho presúvajú do inej izby. Rodičia žiaka si totiž želali, aby ich syn v škole fungoval v utajení. Ostatní žiaci sa vraj nemali o jeho identite dozvedieť. 

Ukrajinské "fitká" sú prázdne. Chodia tam "loviť" mužov na front
Kyjevské telocvične boli prázdne kvôli raziám vojenských komisárov. Niektoré kyjevské fitness centrá sú po začatí razií vojenských komisáro už prázdne. Návštevníkom tam dávali predvolania do armády. Na sociálnych sieťach sa objavujú videá s... Čítať ďalej
09 | 12 | 2023 | Milan Laca
 

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik