Smerák Melicher o chorom stave opozície! Ľudia majú jasno: Neskutočné čo dokazujú!
08 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Mimovládky robia skutočne lepšiu opozičnú politiku, ako opozičné politické strany, čo je sám o sebe chorý stav," tvrdí Igor Melicher (SMER - SSD), štátny tajomník ministerstva obrany SR. Smutné podľa neho je, že sa k nim pripája aj otec zavraždeného novinára Jozef Kuciak, ktorý podľa Melichera posunul úmrtie svojho syna do roviny politického marketingu.

"Mimovládky Via iuris, Zastavme korupciu, Transparency international, INEKO a pán Kuciak starší robia politickú tlačovku, kde obhajujú Špeciálnu prokuratúru a tým nepriamo aj Lipšica a jeho zverstvá z posledných rokov (INEKO môžeme v tejto veci opomenúť)," upozorňuje na sociálnej sieti Igro Melicher.

Mimovládky podľa neho robia skutočne lepšiu opozičnú politiku, ako opozičné politické strany, čo je sám o sebe chorý stav.

Melicher je presvedčený, že: "...aj im však musí byť tým pádom jasné, že sa v ich prípade nedá hovoriť o žiadnej objektivite ani nezaujatosti."

"Dnes už vieme identifikovať, že ide o politické a ideologické mimovládky, ktoré majú na politickej scéne svojich favoritov a svojich protivníkov, čo dokazovali aj v posledných troch rokoch, keď boli ochotné obhajovať akýkoľvek útok na Smer, či ohýbanie demokratických pilierov zo strany vtedajšej vládnej moci," vyvsetľuje Melicher.

"To, že sa na tlačovku pripojil aj starší pán Kuciak, ktorý obhajoval policajné kauzy bývalej moci a politicky kritizoval ministrov terajšej vlády, len poukázalo, že posunul úmrtie svojho syna do roviny politického marketingu a to mi je aj ľúto komentovať," konštatuje v závere príspevku Igor Melicher.

Čo si myslia komentujúci?

-Neskutočné čo dokazujú !!! Ešte aj valec tam chceli postaviť , je vedľa v ulici. HNUS všetkým mimovládkam , ktoré tu robili prevrat s Kuciakom !!! Všetko im riadil Lipšic a prezidentka !!!!

-Mimovládky, ktoré sa miešajú do politiky s okamžitou platnosťou zakázať. Všetko, čo sa tu teraz deje nie je žiadna pomsta, ale je len naprávanie toho, čo pokazila predchádzajúca vládna garnitura.

-Lipšic má strach....právoplatne odsúdený špeciálny prokurátor ..nemá tam čo robiť...

-Veľmi smutné,že pán Kuciak nechal zo seba urobiť maskota politických mimovládok

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik