S ROZCHODOM SA NEZMIERIL, NEUSTÁLE JU PRENASLEDOVAL, OBVINILI HO!
08 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Púchovskí policajti obvinili 58-ročného muža z prečinu nebezpečného prenasledovania. Po rozchode niekoľko mesiacov prenasledoval svoju expriateľku a strpčoval jej život.

Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Obvinený bývalú priateľku prenasledoval na automobile, čakal ju na rôznych miestach a pri stretnutí s ňou jej vulgárne nadával. V nočných hodinách jej telefonoval z viacerých telefónnych čísel a posielal krátke správy. Vyhľadával ju aj pred bytovým domom, kde žena býva, a vykrikoval na ňu vulgárne nadávky, čoho svedkom boli aj susedia.

Žena podala trestné oznámenie, policajti muža zadržali, umiestnili v policajnej cele a podali návrh na väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik