Púchovský, samozvaný bojovník proti hoaxom sa takmer rozplakal
08 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Samozvaný bojovník proti HOAX-om, takmer násťročný David Púchovský odchádza z polície na „vlastnú žiadosť.“ Ďalej však bude spolupracovať s legendou policajného prezídia, Jaroslavom Spišiakom a, samozrejme, v prospech liberálov.

David Púchovský, Dr. Jekyll & Mr. Hyde sociálnych sietí odišiel od polície, ale vlastne z nej neodišiel. Jaroslav Spišiak, bývalý policajný prezident a náhly liberál ho totiž bude potrebovať po svojom boku. Nečudo, pretože Spišiakove mentálne schopnosti nie sú dosť výnimočné na to, aby sa obišiel bez akejkoľvek pomoci.

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok jeho rozhodnutie potvrdil, hoci sa Púchovský stále nemieni vzdať práce na sociálnych sieťach a jeho stránka HOAXY a PODOVODY bude naďalej fungovať v réžii komunikačného odboru policajného prezídia.

Púchovský si ale neodpustil prerušiť mlčanie a vyjadril sa v tých intenciách, že svoju intenzívnu prácu prerušil kvôli údajnému „telefonátu ohľadom toho, že niektorý z jeho príspevkov zverejnených na policajnom Facebooku sa nepáči novému šéfovi rezortu vnútra.“ Potvrdiť túto informáciu však definitívne nemôže.

Matúš Šutaj Eštok dlho nečakal a reagoval

„Je to lož alebo tiež posledný hoax „bojovníka proti hoaxom“, ktorý je dnes súčasťou Progresívneho Slovenska“, neodpustil si ironickú poznámku minister vnútra

David Púchovský okázale kontroval

Minister vnútra sa mstí, tvrdí „antihoaxer.“ Prívrženec liberálov, aka multikulturalistov hovorí, že Eštok bojuje proti jeho vlasteneckému cíteniu a boju za pravdu. „Toto vyjadrenie ministra vnútra ma len utvrdilo v tom, že som sa rozhodol správne, keď som sa nenechal upratať a rezort opustil. Z Pribinovej 2 sa totiž pomaly, ale isto stáva továreň na hoaxy. Minister sa pokojne môže cynicky usmievať a dávať mi popritom akékoľvek prívlastky, no za mnou stoja konkrétne výsledky ocenené nielen doma, ale aj v zahraničí a to rovnako na štátnej i súkromnej úrovni“, chvastá sa Púchovský. Dôkazy však doplniť nemôže. Nezabudol však prízvukovať na svoje nesporné zásluhy: „Ak by som si svoju prácu nerobil dobre, nikdy by o mne nikde nehovorili...“ je presvedčený David...

Hysterický Púchovský: FICO PLÁNUJE ÚKLADNÚ VRAŽDU!
Opozícia sa chytá aj slamky, aby mohla obviňovať. Tentoraz to však bola poriadne tučná kosť, po ktorej chňapli. V priamom prenose im ju predhodil samotný Robert Fico. Avizované zvýšenie cien plynu ho natoľko vytočilo, že sa nechal uniesť. Na adresu... Čítať ďalej
04 | 12 | 2023 | Mária Škultétyová

SPRÁVNY ANTIHOAXER NIKDY NESPÍ! KONÁ!

Púchovský sa nezabudol pripomenúť svojou charakterovou lojálnosťou voči spravodlivosti, pridal sa k pochybnej protestnej iniciatíve progresívcov a zverejnil aj pozvánku na včerajšie protivládne zhromaždenie.

„Vidíme sa...?“ usmieval sa solidárne David. Svojim priateľským gestom ponúkol bývalý facebookový admin a nominant na LGBT ocenenie mimovládnej iniciatívy Inakosť spoluúčasť na „hodnotnej“ akcii.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik