Naď mal šíriť hoax o generálovi Viktorínovi. Viktorín vyvodí zodpovednosť!
08 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

Jaroslav Naď (Demokrati) sa pustil na sociálnej sieti do generála Jozefa Viktorína (Republika). Naď tvrdí, že Viktorín bol podľa Poľskej vlády ruským agentom v Poľsku. Podľa Viktorína ide o hoax a sľubuje, že určite podnikne rázne a zásadné právne kroky, aby takéto indivíduá nemali šancu čeriť vodu a aby spôsobom im vlastným nešírili zlo a nenávisť okolo seba a aby poctivým občanom dali pokoj.

"PSEUDOGENERÁL VIKTORÍN Z REPUBLIKY BOL PODĽA POĽSKEJ VLÁDY RUSKÝM AGENTOM V POĽSKU," uvádza sa v "titulke" postu, ktorý zverejnil na sociálnej sieti exminister obrany Jaroslav Naď.

"Známy investigatívny novinár, ktorý sa venuje otázkam obrany a spravodajských služieb, Tomáš Forro uverejnil na sociálnej sieti X zásadnú informáciu, že najnovšia správa výboru Poľskej vlády o ruskom vplyve v Poľsku tvrdí, že bývalý oficiálny slovenský vojenský atašé vo Varšave (vyslaný za vlády Smeru), brigádny generál Jozef Viktorín, bol spolupracovníkom ruskej spravodajskej služby FSB. Mňa osobne to teda neprekvapuje ani jeden mm. Bývalý komunistický politruk, neschopný človek a nekonečný klamár. Tak ho všetci poznajú. Teraz je to samozrejme, ako inak, “obranný expert” extrémistickej strany Republika. Aké prekvapivé prepojenia…," dodal Naď.

Naď zároveň uviedol, že očakáva, že sa tejto zásadnej informácií okamžite začnú venovať aj zodpovedné zložky na Slovensku…

Exminister vojny Naď podľa generála Viktorína klame, zavádza a šíri nepravdy

"Tak nejako sme si už zvykli, že exminister vojny Naď, má v povahe klamať, zavádzať a šíriť nepravdy. Vlastne... zvykli sme si? Na takúto povahu a takéto fungovanie sa zvyknúť nedá a ani nemá. Tak ako verejne klamal Slovensko počas svojho pôsobenia na Ministerstve obrany, tak v tomto formáte fungovania pokračuje aj ako čerstvý predseda „strany“ Demokrati," ozval sa generál Viktorín na sociálnej sieti.

Naď podľa Viktorína zašiel za hranicu bežného politického súboja a prekročil povestný rubikon.

"Nazval ma ruským špiónom odvolávajúc sa na „isté“ dokumenty vlády Poľskej republiky. To aké je ozajstné a skutočné znenie v oficiálnom dokumente si prečítate na obrázku (bez môjho mena v texte) a porovnajte ho s výmyslom alias hoaxom šíreným Naďom (s účelovým doplnením o moje meno)...," vyzval Viktorín všetkých.

"Hrdinský bojovník proti dezinformáciám a hoaxom sa postupne prepracoval na vedúcu osobnosť ich šírenia. Silno mi to celé pripomína nie tak dávnu pseudo kauzu s pasom Ruskej federácie pre podpredsedu NR SR Blahu. Priatelia, buďte bez obáv. Pre tento prípad nenechám veci len tak vo forme tohto statusu. Určite podniknem rázne a zásadné právne kroky, aby takéto indivíduá nemali šancu čeriť vodu a aby spôsobom im vlastným nešírili zlo a nenávisť okolo seba. ..a aby nám poctivým občanom dali pokoj," dodal Viktorín v závere príspevku.

Foto: Zdroj: Facebook: generál Jozef Viktorín

 

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik