IGOR MATOVIČ ZNOVA ZBYTOČNE zvolával do ulíc
08 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Včera, po rokovaní v parlamente si zaumienila Matovičova garnitúra vyjsť znova do ulíc na zdravotnú prechádzku. Stavil sa aj večne usmiatyJožko Pročko, ba dokonca si túto udalosť nenechal ujsť ani jeho dlhoročný súputník, Jaroslav Naď.

„Čakáme ešte na hlasovanie!“ Nevedel sa dočkať Jozef Pročko, člen hnutia bývalého OĽaNO a osobný nohsled Igora Matoviča. Akonáhle sa veci uskutočnili, začali si Matovičovci obliekať kabáty a tešili sa, čo všetko spolu zasa spáchajú.

„Poďte do ulíc!!!“

Vládou navrhnutá zmena v štruktúre prokuratúry pozdvihla a zároveň pozmenila náladu na celom Slovensku. Bývalá koalícia podľahla chaosu. Každý bojuje proti každému a kde sa dvaja bijú, tretí víťazí. To si neuvedomili ani Progresívci, ani SaS, ani spupní KDH a už vôbec nie Matovič.

Matovič, zvestovateľ právd

Dnes už len poslanec za stranu OľaNO si neodpustil ďalšie grandiózne večerné faux pas, keď ešte pred malou vianočnou revolúciou v stredu pootravoval predsedu NR SR Petra Pellegriniho, vítajúceho kŕdeľ detí. Chcel im zablahoželať Všetko najlepšie k Vianočným sviatkom, no tu kde sa vzal, tu sa vzal, objavil sa Igor Matovič a začal poučovať deti o tom, že „tento pán je klamár...“ Predseda parlamentu sa už len zhovievavo pousmial, pretože nič lepšie sa od Matoviča čakať asi naozaj nedá.

Matovič sa asi ZBLÁZNIL. Pozrite na jeho KONANIE
V stredu do parlamentu zavítali deti z folklórneho súboru, oblečené v krojoch spievali a koledovali. Predseda parlamentu Peter Pellegrini im za vystúpenie na pôde Národnej rady SR poďakoval a potom nastúpil Matovič. Pristúpil k folklórnemu súboru,... Čítať ďalej
07 | 12 | 2023 | Ivan Mihale

A potom to celé prasklo!

Matovičov pivný puč potvrdil fakt, že, i keď si to evidentne nemyslí, nikto na jeho výlevy nie je zvedavý. Iba hŕstka nie práve príčetných prívržencov tohto parlamentného eskamotéra.

Poslanec Juraj Krúpa za SaS sucho skonštatoval že sa poslanci v opozícii „... snažia dohodnúť na spoločnom postupe. No potom je tu Igor Matovič, ktorý ide vlastnou cestou...“ Akou, môžu už takmer každodenne vidieť priaznivci diania v politike. Či o to skutočne stoja, nevieme...

Toto súkromné „slovenské“ povstanie bolo pokračovaním predvčerajšieho pochodu. Rovnako „úspešného...“ Veľa ľudí na túto komornú akciu neprišlo. Hnutie sa však snažilo ako mohlo, aby svoju iniciatívu spropagovalo na sociálnych sieťach. Napokon, dobre vieme, že Igor Matovič sa na sieťach objavuje rád, je veľmi aktívny a ešte viac nepotrebný. To mu však dokazovať nikto nebude, pretože by s najväčšou pravdepodobnosťou neuspel.

Nemožno však nepodotknúť, že jeho kreatívnu snahu o zviditeľnenie akcie si zhliadlo niekoľko tisíc followerov. I keď Igor Matovič ponúkol niektorým opozičným stranám svoju priazeň a pozval ich, tie zdvorilo a s rozumom odmietli.

Na podujatie neprišlo veľa ľudí. Pozornejší ich vraj napočítali sedemnásť. Každopádne sa im Igor Matovič venoval a venoval im aj pár zanietených slov cez megafón. Na takéto maniere však Matovič už asi nie je zvyknutý. Je zvyknutý zožať aplauz podobný tomu, aké zožal počas pochodov Za slušné Slovensko.

„Na vláde si schválili plán, ako nám idú zobrať spravodlivosť,“ upozornil na seba líder revolucionárov. “Lebo zrušiť Úrad špeciálnej prokuratúry, zobrať všetky kauzy a povedať, že Žilinka má rozhodovať, ktorý prokurátor ktorú kauzu bude dozorovať, to je zametenie všetkých káuz pod koberec, a tým pádom právny štát na Slovensku skončil.“ Pána poslanca za Hnutie OľaNO už asi rozboleli hlasivky z chladného vzduchu a odporúčal sa. "Politik", ktorý o sebe vyhlásil počas predvolebnej agitky, tvrdenie "... myslím si, že som jeden z mála politikov, ktorý netrpí egom..." si svojimi excesmi koleduje skôr o ďalšiu stratu priaznivcov a poriadny výprask, ako zopakovanie úspechu z volieb konaných v roku 2020. Každopádne, nejeden z nás mu závidí jeho sebavedomie, i keď sú tu opodstatnené podozrenia, čo sa dá označiť za zdravé a odôvodnené. Igor Matovič trpí mentálnym surrealizmom, na ktorom sa ešte určite pobavíme.

Vážení naši čitatelia, 

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik