Hlas ľudu: Ministerka Saková prefackala Dibákovú: Na, tak ti treba!
08 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Denisa Saková je žena, na ktorú je radosť pozerať. Pekná, vždy perfektne upravená. V poslednej relácii Na hrane sa mi zdalo, že je unavená. Ani sa nečudujem, keď si na plecia zobrala toľko povinností. S obrovským nasadením a neskutočne rýchlym tempom sa pustila do ministerskej roboty. Sľúbené ceny energií hovoria za všetko.

A ešte si nájde čas ísť do televízie

Dibáková začala debatu zakoktaním. Potom sa ešte zo dva razy k tomu vrátila, aby vysvetlila dôvod. Nech sa akokoľvek snažila, bolo vidieť, že je akási nesvoja. Korupcia jej behala po rozume. Možno ju  trápilo aj niečo iné. Ináč to bola ona. Stará dobrá Dibáčka, ako ju roky poznáme.  Aj s protivným úškľabkom a zaujatosťou. Pozorný divák si nemohol nevšimnúť, ako hecuje opozíciu už len tým, čo hovorila Trubanovi: „Zdá sa, že pri rušení špeciálnej prokuratúry budete robiť obštrukcie. A budete protestovať aj zajtra, aj pozajtra?“

Pani Dibáková, najlepšie aj zajtra, aj pozajtra. Furt, každý deň. Každý deň až do pádu vlády, ktorá podľa prieskumu, čo ste zverejnili, vydrží celé štyri roky. To sa teda naprotestujete, vám poviem! Len či to vy vydržíte?

Po krátkej vsuvke vráťme sa späť

Špeciálnu prokuratúru neobhajoval iba Truban, ale aj Dibáková. Tú napokon ministerka odrovnala.

Keď povedala, ako sa  v kauze Dobytkár senát vyjadril o prokurátoroch špeciálnej prokuratúry, o porušovaní základných ľudských práv, Dibákovej vyrazilo dych. Ťažko sa jej počúvalo, že súd mal problém s profesionalitou dozorujúcich prokurátorov ÚŠP.  Ani nálezy ústavného súdu o ich pochybeniach jej nerobili dobre.

Po ministerkiných tromfoch sa novinárka nevedela spamätať. Lapala po dychu, a keď nič neprišlo, slovo odovzdala Trubanovi. Myslím, že je najvyšší čas, aby sa v televízii rozhodli o výmene moderátorky Dibákovej.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik