Hlas ľudu: KOLÍKOVÁ ako KRISTUS SPASITEĽ?  Alebo SOCHA SLOBODY?
08 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Nech mi národ a veriaci odpustia, ale keď sa pozerám na Kolíkovej fotku z protestu, je to jedna z prvých myšlienok, čo mi napadá. Ten postoj! Ten odev! Akoby táto politická pobehlica Krista chcela napodobniť. S otvorenou náručou objíma ľudí na námestí.

Iná myšlienka mi zas hovorí, že tam na tom nedôstojnom podstavci stojí  prevtelená Socha slobody. Sloboda a Kolíková! Miesto koruny jej hlavu lemuje svätožiara večerného svetla. Je to náhoda? Predzvesť? Možno budúca svätica oslobodí  národ od hrôzovlády, proti ktorej sa postavila čelom a mne zadkom. Už jej chýba len ruka hore a v ruke fakľa.

Nech sa Kolíková pasuje do akejkoľvek podoby, ja v nej vidím odporného hada. Väčšina Slovenska ju spája a bude spájať s cynizmom a so  smrťou advokáta Krivočenka.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik