Pajáci, táraji, prďúsi, čo tu teraz kvičíte?
07 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Janka, čo si si zase šnupla? Treba ich zastaviť? Mesiac po voľbách? To môžete vymyslieť len vy. Janka, dýchaj, to bude OK!

Takto reagovali čitatelia Janky Cigánikovej na jej stručný fejsbukový oznam: SAS, KDH, PS ŠTVRTOK O 18. SPOLOČNE.

Veru tak. Spoločne idú kvičať pred Úrad vlády. Traja.  Štvrtý  sa do partie nehodí. Nechcú ho. Opozičná štvorka nefunguje. Nekorunovaný kráľ a šašo Slovenska už včera kvičal na svojom piesočku.  Zakvičal pred Úradom vlády a pokazil radosť deťom.  Prišlo aj niekoľko statočných. Nebol to ktovieaký kvik, preto sa bude opakovať až do Vianoc. Keď ide o boj proti vláde a mafii,  Igor je vytrvalý. Aj toho uja klamára a kapitáňa treba poriadne dourážať. Musí ich  dať „z hrušky dole“.

Zvyšok opozície neznáša Igora. Odmieta jeho pozvanie,  protestuje zvlášť. Ale poctivo vykonáva, čo diktuje vodca. Trojka ide kvičať na vlastný piesoček pred Úrad vlády. Dokedy, to sa ešte uvidí. No my už teraz vidíme, ako na protest proti vláde reagujú Jankini fanúšikovia.

 Zopár komentárov vám ponúkam tak, ako som ich spojila do súvislého celku.

Tak sa na to pozrime

  • Povalili ste tri vlády a spolu s Matovičom ste rozostreli červený koberec Smerohlasu. Vďaka vám sme teraz tam, kde sme. A vy tu niečo organizujete a vyplakávate! Mali by ste sa radšej schovať doma,  nech už máme od vás pokoj. Už by ste si mohli skľudniť hormóny a sledovať, učiť sa, ako sa vládne. Dokázali ste Slovensku, že nie ste schopní riadiť štát, ukázali ste neschopnosť a korupciu v podaní Sulíka. Inak som zvedavý, kto zoberie zodpovednosť za vypitý bar. Lebo keby bol obyčajný smrteľník toľko dlžný a  takto spreneveril peniaze, tak je už vo väzbe. Exekútor, vymáhanie a zoberú mu aj gate.
  • A vy ešte idete štrajkovať a zastaviť niekoho.
  • Janka, čo si si zase šnupla? Treba ich zastaviť? Mesiac po voľbách? To môžete vymyslieť len vy. Janka, dýchaj, to bude OK.  Haló, sestrička Janka, zlatko!  Róbert Fico vstal z popola, je to Fénix, neporaziteľný, už ti niekto písal: Janka, dýchaj, bude OK. Treba si na to zvyknúť.  Vláda si tak isto bude odklepávať všetko,  ako ste to robili vy. Je to ťažké pochopiť, že sa otočila karta?

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!