NAŽIVO: Protest pred úradom vlády
07 | 12 | 2023 I Ivan Mihale

Bude aj dnes večer reportáž v Markíze s názvom "Dezoláti v uliciach"? Prostredníctvom portálu Online Tu a teraz prinášame naživo protest pred úradom vlády. Prajeme príjemnú zábavu. 

MIMOCHODOM: Protest pred Úradom vlády na dnes 18,00 avizovala aj "nezávislá spravodajská televízia TA3. Jasné, veď vždy aj za vlády Matoviča a Hegera nielenže robili reklamu a avizo, ale aj následne pravdivo informovali o priebehu a počtoch.

Oficiálna správa

Pred Úradom vlády SR sa vo štvrtok konal protest proti rušeniu Úradu špeciálnej prokuratúry a ďalším krokom kabinetu Roberta Fica (Smer-SD). Dav zhromaždených vyjadril nevôľu s postupom vládnej koalície, rovnako deklaroval ochotu sa pravidelne na podobných verejných protestoch stretávať.

Medzi rečníkmi vystúpili lídri opozičných strán, taktiež občianski aktivisti. Protestujúci svoj názor prezentovali transparentmi i pokrikmi "Zastavme ich", "Nevyhrajú" či "Nebudeme ticho", skandovaním takisto vyjadrili podporu prezidentskému kandidátovi Ivanovi Korčokovi.

Matovič sa asi ZBLÁZNIL. Pozrite na jeho KONANIE
V stredu do parlamentu zavítali deti z folklórneho súboru, oblečené v krojoch spievali a koledovali. Predseda parlamentu Peter Pellegrini im za vystúpenie na pôde Národnej rady SR poďakoval a potom nastúpil Matovič. Pristúpil k folklórnemu súboru,... Čítať ďalej
07 | 12 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!