BLAHA JE ŠŤASTNÝ AKO BLCHA!
07 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Plnia sa mu sny! Milí priatelia, od rána od vás dostávam množstvo blahoželaní k dnešným svojim 44. narodeninám - dovoľte mi zo srdca poďakovať. Takto reagoval na množstvo gratulácií na sociálnej sieti podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer SSD). 

"Som rád, že sa mi plnia moje sny - vždy som chcel mať veľkú rodinu a som šťastný, že k mojim dvom detičkám pribudne čoskoro tretie. Rodina, to je to najkrajšie, čo v živote máme. Keď pri vás stoja tí najbližší, vaša rodina a priatelia, ste šťastný človek. A preto vám ešte raz veľmi pekne ďakujem za podporu - veľmi si to vážim!"

Blaha pripomína, že sa všetkým smerákom za posledný rok podarili neuveriteľné veci - odolali sme mohutným útokom, vyhrali sme voľby, sú za nami státisíce dobrých ľudí.

"Slovensko je opäť slobodné a ja idem za svoju vlasť zabojovať do Bruselu. Tak je to správne. Teším sa aj z úspechov knižky Che, ktorá sa predáva ako teplé rožky. Od malička milujem knihy, čítam ich, píšem ich, obklopujú ma všade... a je pre mňa veľkým zadosťučinením, že o moje knihy je taký veľký záujem. Môj nebohý otec by bol hrdý, a to ma hreje pri srdci. Chcel, aby som bol bojovník - a ja idem v jeho šľapajách," vylial si srdce Blaha.

Ale najviac sa teší z toho, že má šťastné a zdravé detičky - to je pre každého otca ten najkrajší dar. "Želám vám krásny deň, priatelia a čo by to boli za narodeniny, keby som nepridal to naše klasické revolučné - VENCEREMOS! ĎAKUJEM," uzavrel Blaha svoj narodeninový status.

A Hlavný denník sa, samozrejme, ku všetkým gratulantom pripája. Želáme všetko dobré aj Vám aj Vašej čoskoro posilnenej rodinke. Ale predovšetkým Vám ďakujeme za to, že konečne na Slovensku zvíťazil zdravý rozum. Že tie kotrmelce, ktoré tu robili bývalé vlády, budeme dnes sledovať už len z parlamentných opozičných lavíc. A možno po europarlamentných voľbách bude v EP konečne nejaký slovenský europoslanec, ktorý bude zastávať naše záujmy. A nie chodiť žalovať a domáhať sa sankcionovania vlastného národa!

Držíme palce!

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!