REMIŠOVÁ NEZAHÁĽA a nerozdáva len tablety. Aspoň sa nenudí...
06 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Kým Veronika Remišová, bývala podpredsedníčka vlády a ministerka takmer skoro všetkého preberá Matovičovo rétorické umenie, nešetrí invektívami a samochválou. Je jej jedno, že jej konanie smrdí na míle ďaleko, jej priaznivci sú slepí, hluchí, no nie nemí. Neustále čochrú jej sebavedomie. Avšak, neraz vyvstanú opodstatnené otázky. Je vlastne čo čochrať?

Jedna z Matovičovich hlásnych trúb spravodlivosti sa oprela do koalície a nezabudla spomenúť i výraznú postavu slovenskej politiky, ktorá hýbala dejinami v pomerne dávnej minulosti. Ide o Vladimíra Mečiara. Ten sa nedávno ozval, pretože sa asi už naozaj nemôže pozerať na výčiny bývalej Matovičovsko-Hegerovsko-Ódorovskej formy vládnutia. Našťastie, sebareflexia mu nechýba a nemienil sa strápniť tak, ako to s odhodlaním urobil politický zombie Miki Dzurinda. Ten totiž so svojimi snahami pohorel na celej čiare.

Remišová však Mečiara spomenúť nezabudla a použila i pseudokontext

Chce sa stať posluhovačka Matoviča ďalším mesiášom hlásajúcim univerzálnu pravdu? Mieni tak učiniť tým, že otrocky preberá slovník predsedu Hnutia Slovensko Igora Matoviča, ktorého sa stala novou favoritkou? Ak nič iné, aspoň sa snaží. Hovorí o bielych golieroch a „hrbokrkej mafii.“ Slovník sa zužuje a začína byť chudobným.

Klamár kričí: „Chyťte klamára.“ REMIŠOVÁ je znova v kurze
Hnutie OĽaNO pred voľbami chodilo po rómskych osadách a ľuďom sľubovalo za účasť vo voľbách 500 eur. Prirodzene, fiktívnych. Touto „milosrdnou lžou“ sa dostalo do Národnej rady SR, a na jeho chrbte aj jeho verná spoločníčka Veronika Remišová, čo by... Čítať ďalej
01 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Obmedzenie kompetencií Špeciálnej prokuratúry skutočným zločincom nevonia

Podozrivej Lipšicovej inštitúcii prestávajú kvitnúť kvety. V médiách sa dokonca vyjadril v tom znení, že je ochotný odstúpiť z jej vedenia v prípade, že zostane tento subjekt stále fungovať. Možno stále dúfa, že sa predsa dostane k moci a bude úradovať ďalej

Veronika to všetko vidí inak. Ako inak...

„Zámer zrušiť Úrad špeciálnej prokuratúry a Špecializovaný trestný súd nepomôže len ich kamarátom ako Výboh, Brhel, Kažimír, Haščák či Gašpar, ale aj najhoršej hrubokrktej mafii, ktorú tieto inštitúcie roky veľmi úspešne stíhali. Fico s asistenciou Pellegriniho potrebuje zabezpečiť beztrestnosť blízkym zločincom, a to aj za cenu návratu časov mečiarizmu, mafie v uliciach a rozstrieľaných ľudí, vrážd a únosov“,rozhadzuje bývalá pohlavárka rukami.

Dobrá rada pre Remišovú

Dnes už nekompetentná, hoci v minulosti v podstate tiež, poslankyňa Remišová by sa mala prebrať a neocitať sa zmýšľaním v politickom stredoveku. A čo je najdôležitejšie, mala by si pozametať pred vlastným prahom, spočítať vešiaky ocenené na viac ako jedenásťtisíc euro vo vlastnej skrini, vyčistiť ministerský nábytok za ktorý vyhodila desiatky tisíc eur a prepočítať si to všetko na tabletoch, ktoré rozdala deťom v rómskych osadách. Tie zhodnotili jej darčeky však hospodárnejšie tým, že s nimi išli priamo do záložne. Takže Veronika, Ako?

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik