Predpovede Nostradama na rok 2024: Mrazivé!
06 | 12 | 2023 I Eka Balaskova

Hoci Michel de Nostredame pôsobil pred päťsto rokmi, jeho nasledovníci dodnes vykladajú jeho predpovede a objavujú sa stále nové a nové štvorveršia, ktorých je takmer tisíc. Podľa vyznavačov Nostradama jeho predpovede siahajú až takmer do roku 3800. Vykladači jeho proroctiev prinášajú aj veľmi zaujímavé predpovede pre nadchádzajúci rok 2024.

Tie sú podľa denníka Mirror mrazivé a hovoria o dráme kráľa Karola, pokračovaní vojenských konfliktov, ale stredoveký jasnovidec vraj predpovedá aj tsunami.

Čo hovorí jasnovidec... DOBRE BUDE!
„Ešte dva roky pre Ukrajinu“. Brilantný matematik Sidik Afghan vymenoval čas na dokončenie "špeciálnej vojenskej operácie". Afganský matematický prorok je presvedčený, že Demokratická strana v USA prehrá. To povedie k problémom pre Kyjev. Aká... Čítať ďalej
05 | 12 | 2023 | Milan Laca

Francúzsky filozof Nostradamus urobil hlavné predpovede na rok 2024, vrátane abdikácie kráľa Charlesa, námornej vojny a vypuknutia veľkej povodne, ktorá by mohla spôsobiť „veľký hladomor“. Francúzsky filozof Nostradamus predpovedal udalosti na celé stáročia po svojej smrti.

Nadšenci jeho predpovedí tvrdia, že úspešne predpovedal vzostup Adolfa Hitlera, začiatok pandémie koronavírusu a dokonca aj atentát na amerického prezidenta Johna F. Kennedyho. Niektorí veria, že Nostradamova kniha spred 450 rokov predpovedá budúcnosť.

Predpovede od mystika na rok 2024 tvrdia, že v britskej kráľovskej rodine môže nastať dráma.

Kráľ Charles / Facebook (Tatler)

Hlavná predpoveď od Nostradama odkazuje na „kráľa ostrovov“, ktorý bol „vyhnaný silou“. Hoci sa tam nehovorí o žiadnej konkrétnej kráľovskej postave, niektorí experti sa domnievajú, že tým exilantom by mohol byť kráľ Karol. Nostradamovo tvrdenie znelo: „Kráľ ostrovov vyhnaný násilím... nahradený niekým, kto nebude mať žiadne označenie kráľa."

Expert Mario Reading, analytik a autor knihy The Nostradamus Prophecies, sa domnieva, že kráľ by mohol odstúpiť z dôvodu „pretrvávajúcich útokov na seba a jeho druhú manželku“, kráľovnú Camillu.  Anglickej kráľovskej rodine sa pritom jasnovidec veľmi nevenoval, správne však určil smrť kráľovnej Alžbety II. a jej vek v čase smrti.

„Suchá Zem bude viac vysušená a budú veľké záplavy. Veľmi veľký hladomor spôsobený morovou vlnou“ by naznačoval možnosť, že tsunami zasiahne poľnohospodársku pôdu.

Navyše by mala pokračovať aj eskalácia konfliktov v oceáne, keďže nielenže zasiahnu „veľké povodne“, ale „oceány prenikne strach“.

Hamran večne živý? Satira hovorí, že áno! (GALÉRIA)
Zdal sa vám tento týždeň menej zaujímavý? Satirikom rozhodne nie. Ich slovenské politické špičky výdatne zásobujú námetmi na vtipné obrázky. Inak tomu nebolo ani v uplynulom týždni. Ich pozornosti neušiel ani "súmrak" nad Danielom Lipšicom, voľby... Čítať ďalej
04 | 12 | 2023 | Eka Balaskova

„Červený protivník zbledne strachom, čo spôsobí strach z veľkého oceánu."

Podľa nostradamistov by to mohla byť Čína a Indický oceán a odborníci sa domnievajú, že Nostradamus hovoril o rastúcom konflikte v Ázii.

V budúcom roku by podľa vykladačov Nostradamových proroctiev mohla nastať zmena na pápežskom stolci. Svätý otec František v budúcom roku oslávi 88 rokov a podľa jasnovidca by mohol mať vážne zdravotné problémy.

agentúra AFP/TASR | Pápež František

„Smrťou veľmi starého pápeža bude zvolený Riman v dobrom veku." Či bude budúci rok vybraný nový pápež, sa ešte len uvidí, hoci špecialista na predpovede Nostradamus si myslí, že je to pravdepodobné.

GP SR Maroš Žilinka odkázal Michalovi Šimečkovi z PS
Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka reagoval na sociálnej sieti na príspevok Michala Šimečku z PS a poslal mu odkaz! Od Šimečku žiada zachovávanie elementánej slušnosti a úcty. "K dnešnému Fb stanovisku Michala Šimečku k vládou SR schválenému... Čítať ďalej
06 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik