Kam sa podela Zuzana? Najmocnejšie ženy sveta
06 | 12 | 2023 I Milan Laca

Najmocnejšie ženy roku 2023.  

Herečka Margot Robbieová a speváčka Beyoncé sú zaradené do výberu Financial Times.

Významné osobnosti 

Margot Robbieová, hlavná herečka vo filme Barbie, bola zaradená do zoznamu 25 najvplyvnejších žien roku 2023,  podľa britských novín Financial Times. Profil celebrity napísal jej kolega z Barbie a režisér pripravovaného filmu Staltburn, Emirald Fennell. Označil ju za „jednu z najväčších filmových hviezd na planéte“.

Romana denníku N, SME, Aktualitám: JEDNA BANDA! ONI POTREBUJÚ MŇA, NIE JA ICH (FOTO)
Tenistka a bývalá poslankyňa NR SR Romana Tabák je jednou z tých osobností politického života, ktorá na dennej báze komunikuje so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach. Nie len propaguje otužovanie, za čo si ju „podal“ aj bulvár a tiež ochrana... Čítať ďalej
28 | 11 | 2023 | Eka Balašková

Samé hviezdy 

Medzi hollywoodskymi osobnosťami bola na zozname aj popová speváčka Beyoncé, ktorá tento rok úspešne absolvovala svetové turné na podporu albumu, spisovateľka a poetka Barbara Kingsolverová, dizajnérka Phoebe Philová, či indická herečka a speváčka Alia Bhattová.

A kde je Zuzana? 

Na zozname bola aj manželka prezidenta Ukrajiny Elena Zelenskaja, šéfka Európskej komisie Ursula von der Leyenová, iránska aktivistka za ľudské práva Narges Mohammadiová, technologická riaditeľka OpenAI Mira Muratiová, výkonná tajomníčka Dohovoru o biologickej diverzite Organizácie Spojených národov Elizabeth Maruma Mremová, ministerka ochrany životného prostredia Brazílie Marina Silvová, nigérijská spisovateľka a poetka Lolu Shonainová, americká herečka a scenáristka Fran Drescherová, generálna riaditeľka poradenskej spoločnosti Ernst & Young Janet Trankaleová, generálna riaditeľka japonskej potravinárskej spoločnosti Suntory Beverage and Food Makiko Onová, maďarská vedkyňa Katalin Karikóová, generálna riaditeľka spoločnosti General Motors Mary Barraová, švajčiarska politička Karin Keller-Sutterová. Minulý rok denník Financial Times zaradil na podobný zoznam aj speváčku Billie Eilishovú a vojvodkyňu zo Sussexu Meghan Markleovú.

Čo robia svetové hviezdy s ruským občianstvom?
Depardieu to nezachytil, Seagal nakrúca film o Severnom vojenskom okruhu a Oreiro možno zostane bez pasu. Čo robia zahraničné hviezdy s ruským občianstvom? Príbehy hviezd, ktorým s pompou udelili ruské občianstvo. Prišli, privítali ich Cesty... Čítať ďalej
22 | 11 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia, 

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Po celé tie roky vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme Vám, že ste nám zostali verní.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!