Hlas ľudu: Nicholsonová nie je Anča proletárka, ona je Lucia dogabaná
06 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Nie som Anča proletárka. Takto Lucia nazvala svoj posledný príspevok. Ja si myslím, že to nemusela, že o tom nás nemusí presviedčať. S názormi, ktoré prezentuje, jej to veríme. Ale ako text to znie zaujímavo.  A keď si podeň vycapí fotku v dlhej sukni, koženkovej bundičke, s baretkou na hlave, tak to sa nedá prehliadnuť.

Neviem, či touto fotkou sa Lucka snažila vytvoriť obraz proletárskej ženy. Ani netvrdím, že  sa jej to podarilo. Skôr si myslím, že nám len chcela ukázať svoj najnovší bruselský kostým. Mala fotku, potrebovala text. Fotky má Lucka rada, rada sa predvádza. Neviem, či nerozumiem móde, ale  mňa ešte nikdy neohúrila. U nás v dedine sa takto dogabaným ženám hovorilo: „ Vypadáš ako Lucia.“ A to vtedy o nej ešte nikto ani  nechyroval.

Lucia sa podľa mňa nevie obliekať. Ale písať, to vie. Rada ju čítam a ešte radšej komentujem. Aspoň si môžem porovnať svoj názor s jej názormi. Našťastie sa v ničom nezhodneme.

Naposledy som komentovala list, ktorý písala Erikovi Kaliňákovi a ministerke Šimkovičovej. Už vtedy sľúbila, že napíše aj Robovi a ďalším. Celá zvedavá som opäť zašla na jej stránku, reku, čo nám  odkazuje. A predstavte si: nič.

Lucka sa odmlčala. Možno ju skolila chrípka alebo pracovné povinnosti. Alebo neprišla múza. To poznám. Zbytočne sa snažíte,  bez múzy to nejde. A keď som už na jej stránke, hovorím si, hádam neodídem naprázdno. Pozriem, ako sa Lucka proletárka páči fanúšikom. Ako reagujú na nadpis a fotku. Bola som sklamaná. Obrázky ľudí nezaujímajú. Všetci idú po obsahu.

Ale niečo sa predsa našlo.

Jeden komentár začínal slovami: Napísala Anča proletárka. V inom sa zas autorka predstavila ako Mara proletárka. A do tretice som našla aj jeden pochvalný: Na Anču proletárku vyzeráte šik. A tak som sa zamyslela, či Lucke neškodím. Možno je naozaj šik, len ja v nej vidím dogabanú Luciu.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik