Dr. Bukovský sfúkol exministra zdravotníctva Krajčího! Nemá kontakt s realitou!
06 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

TENTO DOKTOR NEMÁ KONTAKT S REALITOU, píše na sociálnej sieti Dr. Igor Bukovský, ktorý sa pustil do bývalého ministra zdravotníctva Mareka Krajčiho, ktorý riadil s Igorom Matovičom obdobie pandémie v rokoch 2020 - 2021.

Igor Bukovský reaguje na Mareka Krajčiho, ktorý do veľkej miery riadil situáciu v krajine počas koronakrízy v rokoch 2020 – 2021 a vyjadril sa pre spravodajskú televíziu TA3 k téme vyšetrenia následkov a súvislostí tzv. protipandemických opatrení, politických rozhodnutí a pôsobení médií od marca 2020.

"Som presvedčený, že jeho interpretácia reality o udalostiach v rokoch 2020 – 2021 je účelová a popiera samotnú realitu.Podľa mňa neexistuje žiadny dôvod, aby sme mu my, teda slobodní občania SR, za niečo z toho obdobia mali ďakovať. Svoju nadštandardnú výplatu od nás dostal," tvrdí Igor Bukovský v reakcii.

Bukovský je presvedčený, že namiesto rehabilitácie, ktorá je vyhradená tým, ktorí boli neprávom poškodení, by za svoje konanie voči spoločnosti mal počítať so spravodlivým ľudským aj Božím súdom.

Podľa Bukovského v jeho vyjadreniach zaznela zmes neprávd aj otvorených lží.

Ak je spravodlivosť v tejto krajine, tak by nám mali ešte poďakovať a rehabilitovať nás," reagoval Bukovský na jedno konkrétne tvrdenie, ktoré bývalý minister vyslovil na záver:

Bukovský  Marekovi Krajčimu odkázal nasledovné: “Nie, pán Krajčí, na to, čo ste Vy osobne, Vaši odborní poradcovia, Váš Hlavný hygienik, štátom platené médiá a prebudení komsomolci spáchali v celej spoločnosti, je ľudská spravodlivosť nedostatočná. Ako veriaci chápeme a veríme, že o našom živote, pohnútkach a konaní rozhodne pri životnom zúčtovaní náš Stvoriteľ. Na Neho spolieham aj v prípade týchto šialených činov v hysterických časoch. Ak máte bázeň z Boha, nemôžete mať strach z toho, čo o Vašich činoch zistia ľudia,” píše vo svojom statuse.

Bukovský ďalej uviedol body, ktoré môžeme považovať za činy, ktoré spomína vyššie:

– za Vašich „ministerských čias“ nebola pacientom s infekciou C-19 nebola poskytovaná primeraná ambulantná zdravotná starostlivosť

– za Vašich „ministerských čias“ boli aktívne potláčané/zanedbávané informácie o účinnej prevencii a možnej liečbe ochorenia C-19

– za Vašich „ministerských čias“ bol zásadne narušený celý systém poskytovania zdravotnej starostlivosti a v dôsledku toho bola zanedbaná včasná diagnostika aj liečba závažných ochorení, všeobecná ambulantná starostlivosť

– za Vašich „ministerských čias“ boli prijaté a nezákonne vynucované vedecky nepodložené alebo nedostatočne podložené tzv. protipandemické opatrenia, opakovane dochádzalo k porušovaniu zákonov aj Ústavy SR a strašeniu aj šikanovaniu slobodných občanov, vrátane malých detí

– za Vašich „ministerských čias“ došlo k zastaveniu odbornej diskusie o novom ochorení C-19, boli násilne a nezákonne potlačené až umlčané kritické hlasy a názory, ktoré mohli podporiť nielen formuláciu lepších opatrení ale aj lepšiu akceptáciu naozaj zmysluplných opatrení v spoločnosti.

Bukovský je presvedčený, že bolo treba začať tým, že mandát všetkých poslancov NR SR za tzv. Hnutie Slovensko zanikne, pretože je presvedčený, že bol nadobudnutý spôsobom, ktorý je v rozpore so zákonmi SR.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik