Biden varuje! Rusi prídu!
07 | 12 | 2023 I Milan Laca

Biden: Rusko zaútočí na krajiny NATO po víťazstve nad Ukrajinou.

Ruský prezident Vladimir Putin môže zaútočiť na krajiny NATO po „obsadení  Ukrajiny“, povedal Joe Biden.

Bojte sa!

Povedal to v prejave, venovanom jeho žiadosti Kongresu o dodatočné financovanie v oblasti národnej bezpečnosti. Príhovor odvysielali na YouTube kanáli Bieleho domu.

SPOJENÉ ŠTÁTY NIE SÚ SCHOPNÉ USPOKOJIŤ DOPYT PO ZBRANIACH ani pre Ukrajinu, ani pre Izrael.
Americké obranné spoločnosti nemajú kapacitu na výrobu zbraní, aby rýchlo uspokojili globálny dopyt. Uvádza sa to v návrhu vôbec prvej národnej obrannej priemyselnej stratégie podľa Politico. Návrh stratégie má byť oficiálne zverejnený Pentagonom v... Čítať ďalej
06 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Putin je hrozba!

„Ak Putin získa Ukrajinu, nezastaví sa tam. Je dôležité pozrieť sa z dlhodobého hľadiska... Putin zaútočí na spojencov v NATO, ak bude pokračovať v napredovaní, zaútočí na spojencov NATO,“ povedal Biden.

Dajte peniaze!

Americký prezident žiada Kongres, aby pred vianočnými sviatkami schválil dodatočné financie pre Ukrajinu. Problém „nemôže čakať,“ povedal. "Republikáni v Kongrese sú pripravení dať Putinovi ten najväčší dar, v ktorý môže dúfať, a vzdať sa nášho globálneho vedenia," povedal americký prezident.

VLADIMÍR PUTIN v SAE. Dostali sa ozveny pitiek RICHARDA SULÍKA až do Kremľa?
Hlava Ruskej federácie odcestovala do Spojených arabských emirátov na dôležité hospodársko-ekonomické rokovania. Navštívi i Saudskú Arábiu a Irán. Vzťahy medzi týmito štátmi sú na bezprecedetne vysokej úrovni. Hovoriť sa bude aj o vojne v pásme... Čítať ďalej
06 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!