ŽALOBA NA PFIZER: KLAMALI o vakcíne proti covidu!
05 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Firma Pfizer klamala o vakcíne proti covidu, tvrdí štát Texas a spoločnosť žaluje! Pfizer podľa texaského ministra spravodlivosti Kena Paxtona "skreslil informácie o účinnosti vakcíny a snažil sa umlčať osoby, ktoré chceli o prípravku pravdivo informovať".

Texaský minister spravodlivosti Ken Paxton žaluje spoločnosť Pfizer za to, že „nezákonne skresľovala informácie o účinnosti vakcíny proti covidu“. Farmaceutický gigant podľa Paxtona zámerne skresľoval štatistiky a dáta týkajúce sa účinnosti očkovacej látky.

Žaloba prichádza potom, čo ministerstvo začalo tento rok v máji kontrolu spoločnosti. Pfizer obvinenie odmieta, žalobu považuje za nedôvodnú. O prípade informuje The Guardian.

Paxton: Firma úmyselne skresľovala informácie

Pfizer pri propagácii vakcíny proti covidu sľuboval 95-percentnú účinnosť, čo je, ako tvrdí Paxton, zavádzajúce. Podľa texaského ministra spravodlivosti bolo zníženie rizika u očkovaných ľudí iba relatívne, tvrdenie malo byť navyše založené len na dvojmesačných údajoch z klinických štúdií. Dokazovať to podľa neho má aj fakt, že sa priebeh pandémie zhoršil aj po štarte očkovania.

„Spoločnosť Pfizer úmyselne skreslila informácie o účinnosti vakcíny a snažila sa umlčať osoby, ktoré chceli o prípravku pravdivo informovať. Snažila sa tak uľahčiť rýchle schválenie očkovacej látky a umožniť jej rozsiahlejšie komerčné využitie,“ je doslova uvedené v sťažnosti republikánskeho ministra spravodlivosti, píše český týždenník Hrot.

Farmaceutka VARUJE: Čo sa chystá na covid? ÚPLNE NOVÁ FORMA TOTALITY!
Česká farmaceutka a podnikateľka Pynelopi Cimprichová varuje pred prijatím pandemického zákona, ktorý pripravuje Svetová zdravotnícka organizácia. Tento zákon podľa nej prinesie oveľa horšiu totalitu, než aká u nás panovala pred rokom 1989. „Úplne... Čítať ďalej
21 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Pfizer: Informovali sme vedecky presne a podložene

Vakcínou proti covidu od Pfizeru bolo doteraz naočkovaných 1,5 miliardy ľudí a výrobca za ňu utŕžil desiatky miliárd dolárov. Farmaceutický kolos v reakcii na žalobu uviedol, že všetky jeho vyhlásenia o vakcíne sú vedecky presné a podložené.

„Očkovacia látka preukázala priaznivý bezpečnostný profil vo všetkých vekových skupinách a pomohla chrániť pred závažnými následkami covidu, vrátane hospitalizácie a úmrtia. Spoločnosť Pfizer je hlboko oddaná starostlivosti o blaho pacientov a má ako svoju najvyššiu prioritu bezpečnosť a efektivitu svojich produktov.“

Spravodlivosť občanom, ktorí boli donútení k očkovaniu „produktom predávaným prostredníctvom klamstiev“

Žaloba je Paxtonovou druhou žalobou proti spoločnosti Pfizer. V inom prípade žaluje Pfizer kvôli manipulácii s testami kvality liekov, čo malo mať údajne za následok distribúciu neúčinných liekov na liečbu poruchy pozornosti u detí.

Republikánsky minister spravodlivosti si od súčasnej žaloby podľa svojich slov sľubuje priniesť spravodlivosť tým spoluobčanom, ktorí boli donútení k očkovaniu „produktom predávaným prostredníctvom klamstiev“.

ODHALENÉ! SKUTOČNÝ ROZSAH ÚMRTÍ PO OČKOVANÍ proti Covidu-19
Tvorca a hlavný administrátor novozélandskej vládnej očkovacej databázy sa stal whistleblowerom a vyjavil skutočný počet úmrtí súvisiacich s povinným očkovaním proti Covidu-19 v jednej z najzaočkovanejších krajín sveta, informuje novozélandský... Čítať ďalej
02 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik