ZA SLUŠNÉ SLOVENSKO, diel druhý: V hlavných úlohách Šeliga a Nvotová (VIDEO)
05 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Ľudia sa nemôžu tešiť na Vianoce, ak je Fico pri moci! Pán Šeliga asi pobudol príliš dlho na zasnežených pláňach a skrsla mu spásonosná myšlienka o zorganizovaní druhého dielu malej modrej revolúcie „Za slušné Slovensko.“ Podporila ho aj tiež umelkyňa s vyberanými spôsobmi, Dorota Nvotová.

Šeliga tvrdí, že si nemôže plnohodnotne užiť Vianoce. Možno je to preto, že mu ide o dobro svojej vlasti. Pravdepodobnejšie je však to, že po zlyhaní Demokratov vo voľbách zostal na dlažbe a chýba mu pravidelný finančný príjem.

Dorotka sa nezabudne pridať.

Tiež umelkyňa s rodinnými konexiami pridala ruku k dielu. „Nedá sa tešiť na Vianoce a užívať si sneh, keď táto vláda robí všetko preto, aby využila našej predsviatočnej nepozornosti a lenivosti a totálne uniesla tento štát! Okrem zničenia právneho štátu a kultúry, sa rozhodli zničiť aj naše životné prostredie. Nič z toho nenecháme tak. Prosím pridajte sa. Nebuďme ticho. Viem, idú sviatky, človek rieši darčeky a lyžovačky a nie politiku… ale tu ide o všeobecné dobro. A vianoce sú predsa aj o tom,“ tvrdí Nvotová.

Šeliga a jeho vykonštruované protesty

Juraj Šeliga, demokratický playboy šíri poplašné správy o iniciatíve priaznivcov strany, ktorej veslo prebral nedávno Jaroslav Naď. „Píšete nám správy, čo môžete urobiť a že máte chuť ísť protestovať, teda mobilizujeme sa a šírime medzi ľudí, čo za špinavosť chce vláda urobiť.Fica a spol. môžeme zastaviť spoločne, cez tlak z EÚ (hrozba zastavenie eurofondov) a silný tlak doma. Nesmieme rezignovať, zápas o spravodlivosť na Slovensku pokračuje!“ tvrdí zanietene tiež Demokrat.

&v=1826987314384108&external_log_id=a2dcc599-58e2-47d4-8291-96853678087a&q=juraj%20%C5%A1eliga

Nedávne vyhlásenia Naďa o tom, ako sa on a jeho kolegovia úspešne skontaktovali s pohlavármi v Europarlamente pobavil najmä tých, ktorým je jasné, že tento bezvýznamný spolok skrachovancov nemá na vyššiu európsku politiku najmenší vplyv. O nič väčšiu váhu nemajú ani výzvy Šeligu a Nvotovej. Poprajme im teda zdar aspoň na predvianočných svahoch a odkazujeme im, aby si na seba dali pozor, pretože sa už teraz tešíme na ich okázalé, racionálne zmýšľajúcim jedincom vtipne pripadajúce vyhlásenia.

STROSKOTANEC JARKO NAĎ nechápe, kde je miesto DEMOKRATOV a metá hromy, blesky!
Akonáhle sa dostal Jaroslav Naď k „moci“ v strane Demokrati, ktorá mu bola skôr hodená na ramená, rozhadzuje rukami. Stihol už zvolať spochybnenia hodnú tlačovku s jeho nohsledmi a burcuje. Jaroslav Naď sa nafukuje ako bublina. Kto ho bude... Čítať ďalej
04 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!