INKVIZÍCII ODZVONILO! Budú sa páliť skutočné čarodejnice! (VIDEO)
05 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Veronika Remišová, ako Pallas Aténa bije na hranu „demokracie"! V médiách toľko prepieraný inštitút špeciálnej prokuratúry melie z posledného. Vláda sa netají, že dosť bolo dosť. Robert Fico sťahoval mraky nad Lipšicovým domíniom už pred voľbami. Teraz bude pršať a žiadny dáždnik nie je tak hrubý, aby nepremokol. 

Mal byť chlap a odísť, rozmyslel si to...

Pán suverénny, Daniel Lipšic, ochranná ruka nad hlavami Čurillovcov, verdikt koalície len tak nerozchodí. Nebude mať dostatok času, aby obhajoval svojich zverencov z radov sadistickej vyšetrovacej aparatúry. Bude si musieť chrániť vlastný kabát, už tak dosť deravý. Ani ho totiž netrklo, že má na svedomí život dôchodcu, pokračoval a pokračuje si v práci, ktorú by mala zastávať len osoba právne nepoškvrnená.

Ďalší pán na holenie

Spolu s Lipšicom sa môže tešiť i megacelebrita slovenskej politiky, elegán a džentlmen Igor Matovič. Ten má toho na rováši naozaj priveľa. A padni komu padni, ako zvykol vravievať, bude platiť aj na neho. Lenže či sa mu to bude hodiť aj teraz stojí za pováženie. Kdesi v mysli, ak môžeme o niečom takom diskutovať v súvislosti s Veronikou Remišovou, skrslo podozrenie, že už aj jej dohorieva zápalná šnúra a blíži sa k výbuchu.

„Bezprostredne nám hrozí rozvrat právneho štátu!“horekuje Matovičova kamarátka, stálica médií, bývalá rozhadzovačná podpredsedníčka vlády a ministerka spravodlivosti, investícií, regionálneho vývoja, atď., atď., atď., zapletená do rôznych káuz.  „Andrej Danko priznal, že spoločne s Ficom a Pellegrinim idú zrušiť najdôležitejšie inštitúcie na boj s mafiou a organizovaným zločinom. Špeciálna prokuratúra a Špecializovaný trestný súd stíhali tie najväčšie kauzy a tých najväčších podvodníkov, ktorí okrádali Slovensko o stovky miliónov eur. A často práve v týchto veľkých kauzách figurovali ľudia okolo andreja Danka, Fica, alebo Pellegriniho. Za špeciálnu prokuratúru budeme tvrdo bojovať aj na európskej úrovni, pretože nám hrozí úplný rozvrat právneho štátu“, horlivo ohní za spravodlivosť Remišová. Najprv by si však mala upratať kostlivcov vo vlastnej skrini, povešaných na vešiakoch za 11. 000 €. Tie boli zakúpené z peňazí daňových poplatníkov.

Po Radičovej Podržbalónikovi Riškovi a jeho dubajskej afére nastal temný stredovek aj pre iných

Známy to slovenský someliér a rozbíjač barov Richard Sulík sa snaží vysekať, pretože cestu si zarúbal dlhmi o šesťcifernej sume. Hľadá, ako by čo najľahšie mohol utiecť na svoj ranč u protinožcov. Je mu jedno, že so svojim dobrým kamarátom Geissenom, s ktorým precestoval kvantum nemeckých univerzít narobil Slovensku tak zlé meno, ako sa len dá. „Veď sme si zaslúžili!“ stojí si jednostaj za svojim. Spomenie si na tieto vylomeniny bývalého opozičného kolegu členka Hnutia Slovensko? Až tak ďaleko Veronike Remišovej pamäť nesiaha. A nikto nie je prekvapený.

Opozícia odvolávala Eštoka. Fajn. A čo Sulík? Tak to teda nie!

Remišová má vlastné paragrafy. Celá pobúrená vrčí: „Dnes koalícia namiesto práce pre ľudí zvoláva schôdzu k Sulíkovi! To je „vďaka“ za to, že Richard Sulík pre nich povalil vládu!“ Remišová to má v tej hlave nejako popletené. A to ani nemusí byť blondínka. Alebo každá minúta na pobalenie kufrov dobrá?

Zmráka sa nad LIPŠICOVOU špeciálnou prokuratúrou? OPOZÍCIA V PANIKE! (VIDEO)
Šimečka, Remišová, Grendel, Matovič, Šeliga - výkvet opozície - bijú na poplach! Rezort spravodlivosti SR totiž potvrdil, že vedie diskusiu s odborníkmi, ktorej cieľom je riešenie systémovej zaujatosti špecializovaných inštitúcií. Prípadné zmeny už... Čítať ďalej
02 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vraciame sa k starým dobrým praktikám

Kto je teda za všetko vinný? Kto asi... Veronika má v jukeboxe stále len jednu a tú istú pesničku – FICO! FICO! FICO! A aby trocha spestrila svoj repertoár, pridáva i mená ďalších koaličných „interpretov.“ Je jej jedno, že toto verklikovanie poslucháčov už omrzelo. Jej prejav síce nepôsobí veľmi presvedčivo, ale určite sa nebráni zanietenosti.

Takže, začínajú sa obštrukcie na druhej strane brehu. Môžeme očakávať, že Matovičov cirkus s takými esami ako sú Remišová, sám principál Igor Matovič alebo dokonca cirkusový vrchný šašo Jožko Pročko budú perliť, až kým to naozaj nepreženú. A potom im z bahna nepomôže ani Kristus Pán.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik