Hlas ľudu: A kto robí špinavú robotu za vás, pán Dírer?
05 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Nehnevajte sa, prosím, len sa pýtam. Reagujem na vašu nemiestnu mediálnu poznámku. Je tragické a smutné, že ešte stále neviete skryť svoju nenávisť voči Smeru. Nenávideli ste ho, keď bol v opozícii a nenávidíte ho aj teraz. Zdá sa, že je to vaša choroba. Neliečiteľná,  vo vysokom štádiu. Naplno  sa ukázala v poslednej politickej debate s Pellegrinim.

Skrývať svoje názory za vysvetlenie, že pri jednom hosťovi musíte robiť oponenta, je smiešne. A povedať, že jeho minister Šutaj Eštok robí špinavú robotu za Smer, to je nielen nechutné, ale aj veľmi neprofesionálne. Zato by ste si zaslúžili padáka.

Ale to vy nie! Vy nie ste Žitná! Rovnako neodborne ste viedli aj rozhovor o generálnom a špeciálnom prokurátorovi. Keď vaše  pochybovačné mudrovanie o spravodlivosti Maroša Žilinku prerušil váš hosť otázkou: „A?“, nevedeli ste sa vykoktať. Vy, pán Dírer, debatu nemoderujete, vy hosťom a divákom vtĺkate do hláv jediný „správny“ názor. Ten váš.

Ak chcete robiť politiku, potom nemoderujte. Nasledujte Ilieva, ktorý sa vzdal špinavej roboty. Neviem, či ho k tomu dohnala kritika alebo šéfka. Ale deformácia, ktorú  nám V politike ukázal, tá mu zostala. Lebo čím je hrniec napáchnutý, tým smrdí. Svätá pravda. Keď moderátor vo Fleškách ohlásil, že Fico sa stretne s Orbánom, neodpustil si sprostú poznámku: „Kto by to bol povedal?“ Keď už ináč nemôže, aspoň si rypne.

Malá rada na záver

Otvorene sa hlásite k svojej sexuálnej orientácii. Čo keby ste skúsili robiť politiku v dúhovom Slovensku? Prijali Púchovského, možno sa nejaký flek nájde aj pre vás.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

OSPRAVEDLŇTE SA, PÁN DÍRER!
Richard Dírer zneužíva TA3 na to, aby si riešil svoje vlastné komplexy a šíril svoju progresivistickú ideológiu. Tentokrát však narazil a podpredseda parlamentu ho vyzýva aby sa ospravedlnil. Podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD) ho opäť... Čítať ďalej
04 | 12 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Poslanec SMER - SSD: Trápny a nenávistný Dírer zneužíva TA3
OSPRAVEDLŇTE SA, PÁN DÍRER! Vyzýva na sociálnej sieti Telegram, poslanec SMER - SSD a podpredseda parlamentu SR, Ľuboš Blaha. Richard Dírer podľa neho zneužíva TA3 na to, aby si riešil svoje vlastné komplexy a šíril svoju progresivistickú... Čítať ďalej
03 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik