ATLANTISTI BIJÚ NA POPLACH! Ich poslušný aparátčik KORČOK ako ho nepoznáte
05 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Idol liberálnych médií má problém. A s ním celé Sorosovské zázemie, ktoré si po Kiskovi a Čaputovej na prezidentský post nakreslilo ďalšieho poslušného aparátčika. Skonštatoval to na sociálnej sieti György Gyimesi na margo prezidentskej kandidatúry Ivana Korčoka.

Gyimesi sa nebál zaťať do živého a na svojom facebookovom statuse prekvapujúco aj s vlajkou Slovenska rúbe hlava-nehlava. Je presvedčený o tom, že favorit progresívcov má hlboké Sorosovské zázemie a je iba ďalšou bábkou po Kiskovi a Čaputovej. Doslova ho označil ako poslušného aparátčika atlantistov.

Korčok rýchlo zabudol na tiene svojej minulosti

Nie je to prvýkrát, čo tí, čo sa pokúšajú o politickú kariéru zahmlievajú a očakávajú, že ich bývalé činy budú zahladené v registri trestov. Ibaže človek mieni a osud mení. Tak sa stalo, že na povrch vyplávali pikantnosti aj z Korčokovej minulosti.

Komu sa Ivan klaňal?

Ambiciózny karierista Korčok bol čiernym koňom mnohých významných osobností, hýbajúcich históriou Slovenska. Tak napríklad, ochotne posluhoval ako Mečiarov hovorca, bol štátnym tajomníkom Mikuláša Dzurindu i Roberta Fica (!!!), pane hovoril i Igorovi Matovičovi a Eduardovi Hegerovi. Z toho vyplývali nielen diplomatické, ale vyslovene vysoké politické funkcie.

Korčok vždy slúžil najmä sebe. Skutočne vlastenecké pohnútky mu boli neznáme

Ako sa takýto karierista dbajúci iba o svoju budúcnosť môže stať hlavou štátu? No, nebolo by to prvýkrát, čo je prezidentom človek dosadený, nie presvedčený. Presvedčený o záujmoch svojej krajiny, snažiaci sa o jej dobro, udržiavajúci si vlastenecký kódex.

Liberálovi horí pod zadkom

Ivan Korčok nestrpí konkurenciu. Čaká na jednoznačné vyjadrenie Petra Pellegriniho o jeho kandidatúre na post prezidenta a chystá si recept, ako ho čo najlepšie skompromitovať v očiach svojich voličov i v očiach tých, ktorí by sa mohli eventuálne obávať o fungovanie strany Hlas – SD, ak by sa musel Pellegrini ako prezident vzdať funkcie predsedu svojej strany.

György Gyimesi/TASR | György Gyimesi

Jednoducho, robí, čo sa dá. Taktizuje od rána do večera. Chceli by ste byť v koži niekoho, pred kým má už teraz jeho oponent evidentný náskok niekoľkých hláv?

Korčok sa skrátka bojí. A kto sa bojí, dopúšťa sa prešľapov. Lebo zúfalé situácie vyžadujú zúfalé riešenia. A nebolo by nič nezvyčajné, ak by došlo i k zúfalým výsledkom vyvodeným zo zúfalých snáh.

Predvolebný boj bude OSTRÝ! PING-PONG medzi Pellegrinim a Korčokom GRADUJE
Absolútna Korčokova politická neskúsenosť! Prezidentský kandidát Ivan Korčok ukazuje svoju politickú neskúsenosť, keď vyzýva predsedu parlamentu Petra Pellegriniho (Hlas-SD), aby odovzdal funkciu, ak by kandidoval za prezidenta. Uviedol to v... Čítať ďalej
25 | 11 | 2023 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!