STROSKOTANEC JARKO NAĎ nechápe, kde je miesto DEMOKRATOV a metá hromy, blesky!
04 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Akonáhle sa dostal Jaroslav Naď k „moci“ v strane Demokrati, ktorá mu bola skôr hodená na ramená, rozhadzuje rukami. Stihol už zvolať spochybnenia hodnú tlačovku s jeho nohsledmi a burcuje.

Jaroslav Naď sa nafukuje ako bublina. Kto ho bude počúvať?

Predseda skrachovanej strany Demokrati apeluje na svojich voličov, apeluje na opozíciu, jednoducho apeluje. Otázkou však je, či ho bude niekto počúvať. Tvrdí, že Demokrati majú skúsenosti, disponujú obsahom i eurokreditom. Kto by veril týmto rozprávkam? Asi len dámy a páni, zúčastňujúci sa tlačovky. Pochybnosti, že sa danej tlačovky zaznamenanej na mobil, ako dokazuje kvalita zvuku a obrazu, vôbec niekto zúčastnil, sú oprávnené.

Žeby eurokapacity zdvíhali Demokratom mobil?

„Teraz sa to jednoznačne preukazuje!“, tvrdí Naď. „Kto iný dokáže zobrať telefón a zavolať šéfke Európskej komisie, aby ju informoval o tom, že to čo dnes robí vláda klamárov, diletantov a vláda pomsty Roberta Fica je priame ohrozenie slobody a demokracie na Slovensku.“ Naď sa už nemusí pýtať svojich bývalých nadriadených, či sa môže doslova dopúšťať slovníka, na ktorý bol zvyknutý u svojho predošlého šéfa, Igora Matoviča. Hoci, Igor Matovič je vo vulgárnostiach, ako sme si už mohli všimnúť priam rekordér na politickej scéne Slovenskej republiky.

Reč tela Naďa hovorí,  že jeho slová putujú do prázdneho priestoru

Igor Matovič aspoň vedel ako tak oklamať davy, čo dokazuje fakt, že sa dostal do Národnej rady Slovenskej republiky s pomerne veľkými úspechmi. Jaroslav Naď v tomto výrazne zaostáva. Nezabudol sa prejaviť svoju blahosklonnú vďačnosť voči „Edovi“, za jeho aktivitu, vzhľadom na to, že brnkol šéfovi Európskej ľudovej strany a že môžu spoločne vyvíjať tlak smerom k inštitúciám Európskej únie, pretože práve toho sa podľa Naďa bojí Robert Fico.

Tvrdenia novopečeného šéfa Demokratov sú hodné výsmechu

„Dámy a páni, to, čo robí Fico je rozvrat právneho štátu na Slovensku, je to snaha o zastavenie spravodlivosti, ale ak európske inštitúcie vyhodnotia, a ony to tak vyhodnotia“, tvrdí s presvedčením, „ tak nám zastavia eurofondy...“ Toto je jediný nástroj na zastavenie vlády súčasného premiéra. Demokraticky zvolený premiér je podľa neho zástanca vlády zla. Naď hovorí, že dnešnej vláde nezáleží na tejto krajine, ale, aspoň podľa neho, by si rád ukradol niečo z eurofondov. Pozabudol však, že sa jeho skrachovanci postarajú o to, aby k nám žiadny prílev financií z eurofondov v podstate nedostane...

Naď zanietene pokračuje v splietaní piateho cez deviate.

Demokratický diktátor sa tiež osopil a označil svoje chovanie a princípy ako ďaleko nadstranícke. Hovoril o základoch slobody a demokracie tak hlasno, že v improvizovanom štúdiu odchádzali najlacnejšie mikrofóny. „Egá preč! Poďme spoločne konať!“ rozohnil sa jeden z „najskromnejších“ politikov na Slovensku.

Predseda Demokratov nezaháľa

„Ja budem ešte dnes kontaktovať všetkých predstaviteľov opozície, aby sme spoločne vykonali protiopatrenia, aby sme sa koordinovali v činnosti, aby sme všetkých našich voličov, ktorým záleží na práve dali dokopy a aby sme vypočuli ich hlas...“ Niekto tu pozabudol, že ich voliči nedokázali dať ani toľko hlasov, aby získali potrebné percentá pre podporu ich strany po katastrofálnych výsledkoch parlamentných volieb v tomto roku.

AKTUALIZOVANÉ HEGER KONČÍ! (VIDEO)
Demokrati volili predsedu! Heger ako líder strany končí... Kto je tým novým šťastným šéfom? Novým predsedom mimoparlamentnej strany Demokrati sa stal Jaroslav Naď. Delegáti strany ho zvolili na sobotňajšom republikovom sneme v Prešove. Podporu mu... Čítať ďalej
02 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Voliči vraj vypisujú Demokratom, ako deti Ježiškovi

„Poďme do ulíc, dokedy budeme čakať, kým to tu vláda Fica, jeho diletantizmu, zla a pomsty rozloží absolútne na padrť?!“ blúzni Naď. To sú vraj slová priaznivcov Demokratov. Je nutné pýtať si písomné dôkazy o týchto Naďovych konfabuláciách?  Nezabudol varovať premiéra, že mu nič len tak neprejde, lebo sa naďovci chopia spravodlivej pomsty a nič mu nedarujú.

Sociálne siete ako slamka, ktorej sa topiaci chytá

Demokrati sa unúvajú strácať svoj drahocenný čas a rozširujú taľafatky. Nešetria prázdnymi gestami, dávajú si break a zreteľne dúfajú, že ak sa nevtierknu do parlamentu cez svojich bývalých kolegov, uspejú nabudúce, v predčasných voľbách, v ktoré tak pevne dúfajú. Asi im jedna poriadna facka nestačí. Ich neschopnosť politickej prognostiky a inštinktu nevyštve do ulíc nikoho a zostanú na periférii verejného záujmu. To by si mali konečne uvedomiť a správať sa podľa toho. Nie zvolávať fiktívne tlačovky. Bohužiaľ, patria medzi úbožiakov bez štipky sebareflexie a svojho zanietenia sa pravdepodobne ešte budú dlho držať. Alebo im konečne svitne?

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!