Náhla SMRŤ Haščákove: Cítila, že sa blíži jej KONIEC?
04 | 12 | 2023 I Ivan Mihale

V nedeľu Slovensko obletela správa o náhlom úmrtí hviezdy 90. rokov Barbary Haščákovej (†43). Ako informoval jej brat Andrej, zomrela ešte 22. novembra a osudným sa jej stala náhla cievna mozgová príhoda. Krátko po tom sa na jej Instagram profile objavil nový príspevok... Cítila speváčka, že sa blíži jej koniec?

"Posledná rozlúčka s Barbarou sa uskutočnila v utorok 28. novembra na miestnej rímskokatolíckej fare. Komorný akt sa konal v prítomnosti najbližšej rodiny a úzkeho okruhu priateľov. V nasledujúcich týždňoch budú jej telesné pozostatky prenesené v urne na Slovensko, pochovaná bude v našich rodných Košiciach," uviedol Haščák. Rodinní príslušníci zosnulej speváčky žiadajú verejnosť, aby rešpektovala skutočnosť, že sú v ťažkej a bolestnej životnej situácii a nerušila ich súkromie.

Hoci speváčku už dlhší čas trápili zdravotné problémy s pankreasom, bolo jej úmrtie pre celú rodinu nepredstaviteľným šokom. "Odišla bez bolesti," uviedla pre TASR smútiaca rodina. Dodáva, že hudba, spievanie a komponovanie boli jej život a napĺňali ju, svojou osobitosťou, charakteristickým hlasom a piesňami rozdávala lásku verným fanúšikom. "Jej piesne a hlas tu pre nás ostávajú a budú nám ju pripomínať. Ďakujeme všetkým, ktorí na ňu myslia s láskou najmä v týchto dňoch a dajú nám možnosť vyrovnať sa s touto zdrvujúcou skutočnosťou v súkromí," dodáva smútiaca rodina.

Aj teraz, krátko po tom, čo fanúšikov šokovala správa o Barbarinej smrti, sa na jednom profile so speváčkiným menom objavil nový príspevok. „Barbara mi prenechala jej page 15.11. s tým, že keď tu nebude, mám ju ďalej spravovať tak, ako keby to ona robila naďalej. Dala mi prístup aj na instagramový profil,“ píše sa v príspevku, ktorý napísal ktosi, kto sa podpísal ako admin.

Haščáková vraj vedela, že sa blíži jej koniec, a preto sa rozhodla podniknúť takýto krok. „Vedela, že odchádza, takže budem na jej počesť a pamiatku zdieľať príspevky jej hudby a profesionálne fotky, aby bola vždy tu s nami,“ znie text nového príspevku. Kto je záhadným adminom, sa však zatiaľ fanúšikovia nedozvedeli. 


Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik