Na odchod Haščákovej reagoval aj Kotleba
04 | 12 | 2023 I Ivan Mihale

Šokujúce úmrtie niekdajšej slovenskej popovej hviezdy Barbary Haščákovej zasiahlo celé Slovensko, vrátane jej kolegov a politikov. Jej tvorbu ocenil aj Marian Kotleba z ĽSNS, ktorý si zaspomínal na vysokoškolské časy. Zároveň napísal to, čo si mnohí iba myslia a boja sa vysloviť

Odchod hviezdy Haščákovej, ktorá so zoskupeniami ako Maduar či MC Erik & Barbara doslova valcovala rebríčky vtedajších hitparád, sa dotkol aj lídra krajne pravicovej ĽSNS. Kotleba bol v tom čase asi dvadsaťročný študent. "Priatelia, smrť Barbory Haščákovej sa ma dotkla nielen preto, že jej pesničky sprevádzali celú moju generáciu, ale aj preto, že s jedným zo spevákov skupiny Maduar sme boli konškoláci počas štúdia na Univerzite Mateja Bela," zaspomínal šéf ĽSNS.

Vinu pripisuje očkovaniu

Čoraz častejšie sa začínajú objavovať správy o neúčinnosti a škodlivosti vakcín proti ochoreniu covid-19 na ľudský organizmus. Stranu už otáčajú aj renomovaní odborníci. A podozrenie, že očkovanie proti covidu ohrozuje zdravie a môže mať fatálne následky sa stupňuje. Tomuto trendu je pravdepodobne naklonený aj samotný Kotleba. Ten svoj príspevok zakončil slovami "Barbora, odpočívaj v pokoji! PS: Prosím, naozaj sa už nedávajte očkovať!"

Náhla SMRŤ Haščákove: Cítila, že sa blíži jej KONIEC?
V nedeľu Slovensko obletela správa o náhlom úmrtí hviezdy 90. rokov Barbary Haščákovej (†43). Ako informoval jej brat Andrej, zomrela ešte 22. novembra a osudným sa jej stala náhla cievna mozgová príhoda. Krátko po tom sa na jej Instagram profile... Čítať ďalej
04 | 12 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!